تاریخ : پنجشنبه 28 آبان 1394
کد 1125

مراسم تجلیل از احراز نخستین کرسی استاد ممتازی دانشگاه توسط پروفسور " دکتر محمد برزگر جلالی"

مراسم تجلیل از احراز نخستین کرسی استاد ممتازی دانشگاه توسط پروفسور "دکتر محمد برزگر جلالی"

مراسم تجلیل از احراز نخستین کرسی استاد ممتازی دانشگاه  توسط  پروفسور " دکتر محمد برزگر جلالی"

همایش بزرگداشت مقام علمی پروفسور برزگر جلالی تبریز با حضور مسئولان دانشگاهی، استانی، کشوری و اساتید و دانشجویان داروسازی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد و در این مراسم برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مقام "استاد ممتاز" به پروفسور برزگر جلالی استاد فارماکولوژیست دانشکده داروسازی تبریز اعطاشد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، طی این مراسم از زحمات پروفسور برزگر جلالی تجلیل شده و مقام استاد ممتازی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تبریز از سوی دکتر محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به وی اعطا شد.

استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم از اعطای نشان ویژه سال 94 آذربایجان شرقی به پروفسور "برزگر جلالی" خبر داد.

اسماعیل جبارزاده در همایش بزرگداشت مقام علمی پروفسور برزگر جلالی گفت: اگر در گذشته قدرت یک ملت به تعداد سرباران و معادن و کارخانجات بود امروزه در میان همه کشورها برتری از آن ملتی است که دارای نیروی انسانی توانمند است.

 وی افزود: وجود اندیشمندان بزرگ چون پروفسور برزگر جلالی قدرت ملت ایران را نشان می دهد و مفتخر هستیم که ایران و استان آذربایجان شرقی به سرمایه عظیمی چون پروفسور برزگر جلالی مجهز است.

وی با بیان اینکه از طرف مردم استان از تلاش های پروفسور برزگر جلالی قدردانی می کنم، تاکید کرد: ایشان هر ساله افتخار جدیدی را برای کشور و استان کسب می کنند که به جرات می توان گفت که در طول سال های دراز همچون افتخارات ایشان را در استان و کشور نداشته ایم.

جبارزاده اظهار کرد: این جایگاه علمی باید الگوی عملی تمام پژوهشگران باشد تا بتوانیم در همین دانشگاه پروفسور جلالی های دیگری را تربیت و پرورش دهیم.

 استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه تصمیم گرفته ایم همه ساله برای انسان های ویژه نشان ویژه سال را در استان اعطا کنیم، گفت: نشان ویژه سال 94 استان آذربایجان شرقی به پروفسور برزگر جلالی اعطا می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم تاکید کرد:پروفسور برزگر جلالی نام دانشگاه تبریز را بر قله های علم داروسازی جهان نشاند.

دکترمحمدحسین صومی گفت: یاد و نام انسان های بزرگ را که برای اعتلا و پیشرفت علمی کشور تلاش بسیاری کرده اند گرامی می داریم.

 وی با اشاره به فرا رسیدن سالروز روز عزل امیرکبیر افزود: امیرکبیر اولین مدرسه با عنوان دارالفنون را در کشور بنیان نهاد و فضای علمی امروز کشور ما مرهون تلاش ها و از خودگذشتگی های آنان است.

 وی ادامه داد: ما دانشگاه‌ها را با فضاها و امکانات آن نمی‌شناسیم بلکه استادان ارزشمند هستند که معرف دانشگاه‌ها هستند.

 دکترصومی با بیان اینکه استاد برزگر جلالی در دانشگاه های نسل اول آموزش محور تربیت یافته اند، تاکید کرد: با این وجود، پروفسور جلالی با ژرف اندیشی تمام به بعد دوم دانشگاه ها یعنی دانشگاه های پژوهش محور روی آورده و مجموعه پژوهش های خود را به جایی رسانید که به  عنوان یک درصد دانشمندان برتر علوم دارویی جهان نایل آمد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: پروفسور برزگر جلالی نام دانشگاه تبریز را بر قله های علم داروسازی حهان نشاند.

وی افزود: ما موظف هستیم که پا به پای جهان در بعد علم و فناوری پیش برویم و زمانی می توانیم اساتید بزرگ را به جهان معرفی کنیم که دانشگاه نسل سوم فناوری محور را در جامعه علمی کشور تحقق بخشیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: باید شخصیت های مهمی چون پروفسور برزگر جلالی را در دنیا مطرح کنیم تا اساتید ما با الهام از چنین شخصیت هایی با آمیخته عشق و علم و معنویت به قله های علمی دست یابند.

میرهادی قره سید در همایش بزرگداشت مقام علمی پروفسور برزگر جلالی، تبریز را ماندگارترین شهر کشور به دلیل وجود اساتید گرانقدر در این شهر دانست و گفت: عشق و علاقه به علم و تربیت دانشجو راز ماندگاری پروفسور برزگر جلالی است .

 وی افزود: باید با برگزاری بزرگداشت های انسان های بزرگ در کشور کادرسازی بکنیم چرا که افرادی می توانند تاریخ را تغییر دهند که علم را همراه عشق و معنویت تقدیم دانشجو می کنند.

وی ادامه داد: پروفسور برزگر جلالی یافته‌های علمی را با ریشه های دینی و قرآنی برای دانشجویان تدریس می کنند.

دکتررشیدی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این همایش بر لزوم نهادینه کردن سیستم های کارآمد در مراکز علمی تاکید کرده و گفت: محققان به این نتیجه رسیده اند که سیستم های زایا می توانند اندیشمندان بزرگی را در بطن خود پرورش دهند.

 وی افزود: اما در این بین معدود افرادی هستند که خارج از یک سیستم به خودی خود ارزش می آفرینند و موفقیت های خود را از سیستمی که در آن هستند به دست نیاورده اند به عبارت دیگر این سیستم نیست که به آن ها ارزش می دهد بلکه این فرد است که به سیستم خود انرژی و توان می دهد.

وی اظهار کرد:  پروفسور برزگر جلالی از جمله این معدود افراد است بنابراین وجهه و اعتبار ایشان همیشگی خواهد بود.

 وی با بیان اینکه پروفسور برزگر جلالی به عنوان اولین استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب شده اند، تاکید کرد: انتخاب استاد ممتازی از امسال در دانشگاه آغاز شده است و نشانه خوبی است که همه ساله اساتید با طی سریع مدارج علمی بتوانند این عنوان را نصیب خود کنند.

 دکتر محمد رضا سیاهی، رئیس دانشکده داروسازی نیز در این همایش با اشاره به طی سه نسل از دانشکده های داروسازی گفت: نسل اول داروسازان داروخانه ها را راه اندازی کردند، نسل دوم کارخانجات دارویی را شکل دادند و نسل سوم نیز با مرشد و راهنمایی توانمند یعنی پروفسور برزگر جلالی فعالیت های آکادمک و تحقیقاتی را آغاز کردند.

وی افزود: پروفسور برزگر جلالی نقش خود را در تربیت نسل سوم دانشجویان به خوبی ایفا نمود و در حال حاضر در حال تربیت نسل چهارم دانش اموختگان داروسازی یعنی متخصصان مراقبت های دارویی است.

بر اساس این گزارش؛ همچنین طی مراسمی با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم ژزشکی تبریز و مقامات استانی، مقام استاد ممتازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به "پروفسور محمد برزگر جلالی" اعطا شد و از سوی نهاد ها، ارگان ها و دانشجویان و اساتید داروسازی ایران نیز هدایایی به وی اهدا شد.

به گزارش فوق ، دكتر محمد برزگر جلالي استاد گروه فارماسيوتيكس دانشكده داروسازي در فهرست 1% دانشمندان برتر پُر استناد دنيا در رشته هاي موضوعي مربوطه قرار گرفته است.

پروفسور برزگر جلالی متولد 1324 اردبیل، تحصیلات ابتدایی - متوسطه خود را در در سال 1342 هجری شمسی به پایان رساندند و با کسب رتبه اول در کنکوراختصاصی وارد دانشکده داروسازی تهران گردیدند. وی در سال 1347 با رتبه اول فارغ التحصیل و موفق به دریافت درجه دکتری داروسازی شد و از سال 1350 در دانشکده داروسازی تبریز شروع به کار نمود .پروفسور در سال 1353 با بورسیه دانشگاه به دانشگاه دمونت فورت انگلیس اعزام  و در سال 1358 دکتری تخصصی (Ph.D ) فارماسیوتیکس را با رتبه اول به اتمام رساندند که پس از طی مراتب استادیاری و دانشیاری  درسال 1370 به مرتبه استادی رسیدند.

کارهای پژوهشی وی در 20 کتاب مرجع درسی و دائره المعارف خارجی ذکر شده است. مشارالیه در 45 سال خدمت  بیش از 3000 نفر دکتر داروساز و متخصص شاغل در دانشکده های داروسازی تربیت کرده اند.

برخی از سوابق وی عبارتند از؛کسب مقام از دیدگاه های آموزشی و پژوهشی در سنوات مختلف درسطح دانشکده، دانشگاهی و استانی و کشوری از سالهای 1363تا1393، کسب عنوان دانشمند برتر علوم پزشکی جهان در سال های 92 و93 توسط نظام رتبه بندی بین المللی ESI ،   عضو مؤسس و هیئت علمی مرکز تحقیقات کاربرد دارویی ، عضو مؤسس دانشکده علوم نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،   عضو مؤسس مقطع Ph.Dگروه های فارماسیوتیکس ، نانو تکنولوژی دارویی ، فارماکولوژی و شیمی دارویی،   عضو مؤسس انجمن بیوفارماسی و فارماکوکینتیک ایران،  عضو انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران،  عضو انجمن متخصصین علوم دارویی ایران،      عضو انجمن سامانه های نوین داروسازی ایران،  عضو شورای پژوهشی و تألیف و ترجمه دانشگاه به مدت 5 سال و        عضو مؤسس و هیأت تحریریه مجلاتی مانند         Iranian Journal of Pharmaceutical Research ،         Pharmaceutical Sciences ،   Advanced Pharmaceutical Bulletin ،   Bioimpacts ،   Reports in Pharmaceutical Sciences و همچنین  مدرس و پایه گذار آموزش و پژوهش دروس بیوفارماسی وفیریکال فارماسی و فارماکوکینتیک در دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  مدرس دروس فارماکودینامیک در مقاطع (Ph.D )  گروه های فارماسیوتیکس ، ریز فناوری دارویی ، زیست فناوری دارویی ، فارماکولوژی و شیمی دارویی،  استاد راهنما و مشاور بیش از 200  پایان نامه  دکتری عمومی داروسازی و دکتری تخصصی (Ph.D )،    ارائه بیش از 260 مقاله  تحقیقاتی در مجلات معتبر ملی و بین المللی،  ارائه بیش از 250مقاله تحقیقاتی  همایش های علمی  ملی و بین المللی.

آلبوم تصاویر مراسم تجلیل از پروفسوردکتر محمدبرزگر جلالی آبان 94

  • نوشته شده
  • توسط پروین جوادی
  • تعداد بازدید 4384