رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این شهر را شهری دانشگاهی با ظرفیت های علمی فراوان توصیف کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمد حسین صومی در جلسه کارگروه توسعه فناوری های سلول های بنیادی استان گفت: تبریز یکی از بزرگترین شهرهای دانشگاهی کشور است که حدود 220هزار دانشجو در 150 مرکز دانشگاهی این شهر تحصیل می کنند.
وی تاکید کرد: بدون تئوری مدیریتی نمی توان کار را پیش برد، بنابراین اولین اقدام برای انجام امور، تهیه برنامه راهبردی پنج ساله است و در این راستا ما در دانشگاه علوم پزشکی تبریز اهداف کلان را تعیین کرده ایم.
وی افزود: حدود 700 سال پیش اولین دانشگاه منطقه در تبریز تاسیس شده بود و از سراسر جهان در این دانشگاه دانشجو پذیرفته می شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه اظهار کرد: تنوع دانشگاه ها در استان از یک سو و ارتباط و تعامل مراکز دانشگاهی از سوی دیگر پتانسیل بسیار زیادی را در بحث آموزشی و تحقیقاتی و فناورانه در استان پدید آورده است.
دکتر محمد رضا رشیدی افزود: 11کارگروه مختلف در حوزه سلول های بنیادی در استان تشکیل شده است و در حوزه بالینی نیز بخش استخوان، پوست، مغز استخوان و دهان و دندان به عنوان اولویت ها تعیین شده اند.
وی ادامه داد: حدود 110 مقاله فقط در حوزه مهندسی بافت توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارایه شده است.
رشیدی خاطرنشان کرد: استان آذربایجان شرقی ظرفیت این را دارد که به عنوان قطب سلول های بنیادی گیاهی تعیین شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: در عرض دو سال گذشته در منطقه شمالغرب 69 شرکت دانش بنیان شروع به فعالیت کرده اند.