تاریخ : شنبه 5 دي 1394
کد 1278

استاد فلسفه دانشگاه تبریزدر آیین رونمایی از نشریه یاکاموز : یکی از مسرات زندگی، کشف رموز و معنای آن است

استاد فلسفه دانشگاه تبریزدر آیین رونمایی از نشریه یاکاموز : یکی از مسرات زندگی، کشف رموز و معنای آن است

استاد فلسفه دانشگاه تبریز گفت: یکی از مسرات زندگی، کشف معنا و رموز آن است؛ هرچند این عمل شاید در ظاهر زیاد خوشایند نباشد اما در اصل مسرت‌بخش‌ترین چیز در زندگی انسان کشف حقیقت و معنای اشیاء می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترمحمود نوالی در آیین رونمایی از نشریه یاکاموز در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت : انسان تنها دارای یک بعد نیست بلکه دارای سه بعد، "تجربه" آن چیزی که همه می توانند تجربه کنند، "ایمان" همان نوری که در دل می تابد و تبدیل به اعتقاد خرد می شود و در هر شخص متفاوت است و همچنین بعد "هنر" که معنای آن خلق زیبایی و اثر است.
وی در خصوص فلسفه شعر ابراز کرد: شعر یک کلام موزون است و می خواهد با ارائه چیزی جدید و متنوع، انسان را از عادت های معمول خویش خارج کند و همچنین شاهدیم که نظم و ترتیب همیشه خوب است اما در شعر، بی‌ترتیبی تنوع ایجاد کرده و متن را زیبا می‌کند.
استاد فلسفه دانشگاه تبریز گفت: در این جهان همه چیز در حال تغییر است و انسان نیز همواره شاهد دگرگونی حالات و رفتار خویش است، بنابراین انسان نباید خود را در یک جنبه از زندگی محدود کند؛ زیرا ظرفیت و توان آدمی بسیار زیاد است.
وی افزود: خداوند، انسان را از لحاظ ظرفیت و توانایی‌ها همانند خود خلق کرده است و اگر انسان تلاش کند می‌تواند به هر آنچه که می خواهد برسد و همچنین انسان باید "من" درونی خود را کنترل کند تا بتواند راه خویش را به سوی هستی پیدا کند.
وی گفت: انسان در بطن روابط قرار دارد و همه ی عوامل موجود بر روی وی تاثیر می‌گذارند و این انسان است که باید تلاش کند در میان تمامی این عوامل و تفاوت ها، راه خود را پیدا کند و همچنین توانایی آزادی پیدا کردن در میان جبر، اززشمند و خلاقانه خواهد بود.
دکترنوالی عنوان کرد: انسان برای هر رفتارش دلیل دارد و اگر از دلایل خود مطلع باشد یعنی فلسفه رفتارش را می‌داند و همچنین این دیدگاه و نگرش افراد است که سبب میشود چیزی را زیبا یا نازیبا تصور کنند.
حمیدرضا رستمی، سردبیر نشریه یاکاموز در آیین رونمایی از این نشریه گفت : نشریه یاکاموز کار خود را به تازگی شروع کرده است که دومین شماره آن نیز به چاپ رسید، این نشریه در سه زمینه هنری،مصاحبه ها و بحث ها و نوشته های ادبی فعالیت می کند.
وی عنوان کرد: بخش اول این نشریه شامل معرفی بخش های هنری است که که دانشجویان کم و بیش باید از آنها مطلع باشند. و بخش دوم شامل: مصاحبه از کسانی است که میتوانند برای دانشجویان الگو باشند و همچنین بخش سوم این نشریه شامل دلنوشته ها و آثار دانشجویان است.
 رستمی افزود: در همین شماره از نشریه باکاموز یک پیکر از هفت پیکر نظامی گنجوی را به صورت ساده و قابل درک ارائه داده ایم و امید داریم با شناخته شدن نشریه یاکاموز فعالیت این نشریه روندی روبه افزایش داشته باشد.
وی در پایان سخنانش از حضار خواست تا دلنوشته ها و مطالب ادبی خود را به پست الکترونیکی"  yakamozmag@gmail.com" ارسال نمایند تا در شماره های بعدی نشریه یاکاموز به چاپ برسد.
براساس این گزارش؛ در آیین رونمایی از نشریه یاکاموز که در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار شد، جوایزی به مدیر مسئول نشریه، فائزه رزقیان و استاد فلسفه ی دانشگاه تبریز، دکترمحمود نوالی اهدا شد.



  • نوشته شده
  • توسط علی همراهی
  • تعداد بازدید 3418