رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: در انجام وظایف محوله منطقه ای، تعصب استانی و شهری نداریم بلکه با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 2 در جهت نیل به اهداف محوله از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش سلامت کشور تلاش می کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمد حسین صومی در دومین نشست روسای دانشگاه های منطقه 2 آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشور که در مرکز کشوری مدیریت سلامت د انشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد؛ با اشاره به ماموریت های ویژه منطقه2 آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشور، گفت: در 4 بخش توسعه دانش ترافیک، مسائل زیست محیطی، علوم دارویی و رشته روانپزشکی متعهد به انجام وظایفی برای تبدیل شدن به کانون آموزشی شدهایم .
وی با بیان اینکه توسعه مسائل آموزشی زیست محیطی با اولویت مسائل آبی به خصوص وضعیت دریاچه ارومیه بر عهده منطقه 2 آموزش عالی بخش سلامت کشور می باشد، گفت: همچنین دانشکده داروسازی تبریز به لحاظ سطح علمی دومین دانشکده داروسازی کشور بوده و به غیر از مراکز دارویی استان های هم جوار، سه مرکز تحقیقات دارویی در کنار آن فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: با توجه به توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رشته روانپزشکی و با توجه به جایگاه اساتید آن، تلاش می کنیم در این حوزه نیز به کانون علمی تبدیل شویم.
دکترصومی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به تلاش های انجام شده، توسعه دانش حوادث ترافیکی از جمله وظایف منطقه 2 می باشد، آموزش و توسعه دانش، گسترش زیرساخت های لازم و تلاش در جهت تامین منابع علمی و شناسایی و جذب همکاری سایر دانشگاه ها جزو وظایف مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اجرایی کردن این مهم است.
گفتنی است منطقه 2 آمایشی حوزه آموزشی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی را دانشگاه های علوم پزشکی تبریز ، ارومیه ، اردبیل ومراغه تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: آموزش رشته روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز شناخته شده است، توسعه دانش و آموزش در این رشته نیز با توجه به جایگاه علمی و اساتید آن حائز اهمیت می باشد.
وی گفت: حاضریم با همکاری همه ی دانشگاه های قطب 2 آمایش آموزش بخش سلامت کشور با هم افزایی اهداف مد نظر را دنبال کنیم، دانشگاه علوم پزشکی تبریز فقط به عنوان دبیرخانه، پیگیر کننده در هر چهار رشته، موضوعات محوله از مرحله پیشگیری تا مرحله تولید علم و فناوری را پیگیری خواهد بود.