تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394
کد 1379

لزوم افزایش همکاری های منطقه ای بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با بیان اینکه قطب بندی مناطق آموزشی بخش سلامت کشور یک ضرورت بود، گفت: همکاری های ملی و فراملی نیازمند همکاری های منطقه ای بین دانشگاه های علوم پزشکی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، جواد آقازاده در دومین نشست روسای دانشگاه های منطقه 2 آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشور در تبریز گفت:  به یاد دارم کشور های خارجی از منفرد کار کردن مراکز سلامتی کشور ما سود های کلانی می بردند، می توان با انجام کار گروهی و منطقه ای فعالیت هایی در سطح کلان تر انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: اگر همکاری های منطقه ای و برون مرزی و تعاملات بین منطقه ای بین دانشگاه های علوم پزشکی انجام شود، منافع سرشاری برای منطقه ی ما در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه آذربایجان در منطقه استراتژیکی قرار گرفته است، افزود:ولی وقتی جایگاه خودمان را با شهر هایی چون مشهد و اصفهان مقایسه کنیم، پی به نقص های آموزشی و پیشرفت های خود در بخش سلامت می بریم و این امر جز با همکاری های بین منطقه ای رفع نمی شود.

وی با اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برای انجام تعهدات محوله به منطقه 2 آمایش آموزش عالی کشور گفت: سایر دانشگاه ها نیز باید با همدلی، هم افزایی و به دور از نگاه های کوتاه استانی و با رویکردی منطقه ای در این امر اهتمام لازم را داشته باشند.

 سرپرست دانشکده پزشکی مراغه نیز در این نشست، وظایف محوله به منطقه 2 آمایش آموزش سلامت کشور را فرصتی برابر برای همه دانشگاه ها و مراکز آموزشی پزشکی منطقه دانست و افزود: از زیر ساخت های دانشگاه های دیگر استفاده کرده و از این فرصت بهره لازم را می بریم.

دکترعلی جنتی تاکید کرد: پایبندی به قواعد کار تیمی، اهداف آموزشی منطقه 2 آموزش سلامت کشور را با جبران کمبود های آموزشی و با هم افزایی دانشکده های منطقه 2محقق می کند.

 دومین نشست روسای دانشگاه های منطقه 2 آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشور در مرکز کشوری مدیریت سلامت(NPMC ) در تبریز برگزار شد.

  • نوشته شده
  • توسط پروین جوادی
  • تعداد بازدید 2139