تاریخ : پنجشنبه 8 بهمن 1394
کد 1399

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد:

لزوم راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی در کنار مراکز دانش بنیان


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر لزوم راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی در کنار مراکز دانش‌بنیان تأکید کرده و گفت: تبریز شهری صنعتی است و به‌جاست که در کنار مراکز رشد و دانش‌بنیان کارگاه تولیدی نیز جهت تکمیل این چرخه راه‌اندازی شود .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تبريز، "دكتر محمدرضا رشیدی" در نشست یک‌روزه افتتاح کلین روم مرکز رشد دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بابیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز علی‌رغم دریافت کمترین بودجه، جزو کاراترین دانشگاه‌های علوم پزشکی است، گفت: تا سال 92 بخش فناوری ما فعال نبود، اما از سال 92 متوجه شدیم که کارهای پژوهشی باید در جهت تبدیل به تولیدات فناورانه سوق داده شوند .

وی سه اولویت کیفیت، بین‌الملل و فناوری را جزو اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی از سال 92 دانست و افزود: از سال 92 در همه دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی معاونت فناوری را ایجاد کرده و جزو دانشگاه‌های پیشگام در حوزه تأسیس صندوق vc بوده‌ایم .

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی با تولید پروپوزال‌های فناورانه در حد وسع خویش در سرمایه‌گذاری اولیه طرح‌های فناورانه کمک کرده است که از 20 طرح پذیرفته‌شده تاکنون چهار طرح به مرحله عقد قرارداد جهت تولید رسیده‌اند و هفت طرح دیگر نیز به‌زودی مجوز تولید و عقد قرارداد را دریافت خواهند کرد .

رشیدی بابیان اینکه 20 شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال فعالیت است، تأکید کرد: 8 محصول فناورانه دانشگاه علوم پزشکی در دو سال اخیر وارد بازار شده است و بیش از 100 مورد اختراع از این دانشگاه به ثبت رسیده است.


  • نوشته شده
  • توسط رضا محمدی نسب
  • تعداد بازدید 3330