بخش خون و انکولوژی بیمارستان کودکان تبریز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد
بخش خون و ساختمان آن با همکاری شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی تبریز با هزینه ای در حدود 130 میلیارد ریال احداث و تجهیز شده است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری در مراسم بهره برداری از پروژه بیمارستان کودکان سرطانی تبریز گفت: نعمت امنیت و سلامت، مهم ترین و ارزشمند ترین نعمات خداوند برای انسان به شمار می آید.
وی با ابراز رضایت از عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت تدبیر و امید افزود: اجرای طرح تحول نظام سلامت و بیمه همگانی از عملکردهای موفق دولت و به ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که در اصول قانون اساسی نیز به آن تاکید شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریزدراین مراسم گفت: بیمارستان کودکان سرطانی تبریز، مجهزترین بیمارستان برای بستری کودکان سرطانی است. دکترمحمد حسین صومی ادامه داد: اولین باری که وارد بخش خون بیمارستان کودکان شدم بلافاصله برگشتم. بیشتر از 10 ثانیه نتوانستم حضور داشته باشم. سرپرستار بخش گفت مسئولان یا به این بخش نمی آیند و یا وقتی هم که می آیند به این شکل می آیند.
وی اظهار کرد: با شورای اسلامی کلانشهر تبریز، شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی توافق کردیم که این مکان را به عنوان جایگزین درمانگاه و اورژانس احداث کنیم. دو سال پیش، پیشرفت فیزیکی این پروژه در حدود 20 درصد طبقه دوم بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه این بیمارستان، مجهزترین بیمارستان برای کودکان سرطانی است ابراز کرد: از طرف همه بچه هایی که تا حالا سه نفره میخوابیدند ناراحت بودم. اینک این کودکان به وضعیت بهتری می رسند و سر و سامان پیدا می کنند. بر دستان پینه بسته کسانی که شبانه روز در این بیمارستان زحمت کشیدند بوسه می زنم.
مرکز آموزشی و درمانی کودکان تبریز به عنوان مرکز تخصصی و فوق تخصصی اطفال زیر 14 سال در شمالغرب کشور فعالیت می کند و بخش های مختلف جراحی عمومی، گوش و حلق و بینی، ICU مراقبت های ویژه نوزادان و اطفال، داخلی، گوارش، کلیه، ارولوژی، بخش های عفونی، نوزادان، انکولوژی (خون)، آلرژی، غدد و داخلی قلب و عروق و همچنین درمانگاه های تخصصی هموفیلی، تالاسمی و شیمی درمانی و درمانگاه های فوق تخصصی در این مرکز فعال است.