جلسهی هم اندیشی هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با عنوان "بررسی راهکارهای ارتقاء فرآیندهای فرهنگی"، در روز دوشنبه مورخهی 94/12/3 در محل سایت کارشناسی ارشد دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر سلطانعلی محبوب و اعضای محترم هیئت علمی برگزار گردید.
جلسهی هم اندیشی هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با عنوان "بررسی راهکارهای ارتقاء فرآیندهای فرهنگی"، از ساعت 10 لغایت 12:30 روز دوشنبه مورخهی 94/12/3 در محل سایت کارشناسی ارشد دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر سلطانعلی محبوب، رئیس دانشکده، معاون آموزشی، مدیران گروههای بیوشیمی و تغذیه درمانی، و تغذیه در جامعه، و با شرکت سایر اعضای محترم هیئت علمی برگزار گردید.
در این جلسه پس از تسلیت ایام فاطمیه و بیان هدف جلسه توسط آقای دکتر طریقت دبیر شورای فرهنگی دانشکده، آقای دکتر محبوب مختصری از تجربیات مدیریتی خودشان را در خصوص لزوم همدلی و همکاری اعضای هیئت علمی در پیشبرد اهداف دانشکده بیان فرموده و ابراز امیدواری نمودند که شاهد شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای همکاران و پیشرفت دانشکده باشیم.
در ادامه آقای دکتر احسانی رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم گویی به استاد ارجمند جناب آقای دکتر محبوب و غنیمت شمردن حضور ایشان، به بیان دیدگاهها و لزوم همفکری و همکاری اعضای هیئت علمی پرداختند و خواستار کمک و مشارکت تمام اعضای محترم هیئت علمی در ارتقاء فرآیندهای علمی و جاری فرهنگی در دانشکده شدند. سپس تک تک اعضای هیئت علمی نکته نظرات و راهکارهای عملی پیشنهادی خود را در رسیدن به اهداف والای نشست بیان نمودند. این جلسهی صمیمی 2/5 ساعته پس از جمع بندی دیدگاههای مختلف توسط ریاست محترم دانشکده، و بیانات کوتاه خانم دکتر ثقفی در خصوص نحوهی ارزشیابی اعضای هیئت علمی توسط همکاران و دانشجویان پایان یافت.