چهاردهمین همایش سالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در چهاردهمین همایش سالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به جانفشانیهای جوانان این مرز و بوم در برابر تهاجم دشمنی که تمام دنیا پشتش بود، گفت: اگر امروز در صحنه جهانی حرفی برای گفتن داریم و در مذاکرات هسته ای به این نقطه رسیدهایم نتیجه و ثمره جانفشانی شهدای عظیمالشان انقلاب اسلامی است.
دکترعلیاکبر طاهراقدم با بیان اینکه پس از قطعنامه 598 دانشجویان بسیار ناراحت بودند، افزود: پس از این قطعنامه ، امام(ره) پیام استقامت را به مردم ایران دادند که دریایی از حکمت بود، ایشان در این پیام دانشجویان و جوانان را به مبارزه علمی و عملی همه جانبه دعوت کردند که هم اکنون دلیل و حکمت آن پیام را درک میکنیم.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: ما باید تمام تلاشمان را بکنیم تا راه شهدا را ادامه دهیم، راه مبارزه با باطل ادامه دارد و هم اکنون نیز مدافعان حرم در سوریه با داعش مبارزه میکنند، ما نیز باید پشت جبهه با تلاشهای خود کشور را به پیش بریم تا بتوانیم ذرهای از جانفشانیهای آنان را جبران کنیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این همایش با بیان اینکه یکی از گزارههای اخلاقی که در گذر زمان تغییر نمیکند، انظلام است، گفت: انظلام به معنای ظلمپذیری است که نظام اسلامی از همان ابتدا زیر بار ظلم نرفته و نخواهد رفت چرا که بشریت به صورت فطری هیچگاه و در هر دینی که باشد مایل نیست که زیر بار ظلم کسی برود.
حجتالاسلام خیری افزود: در فطرت انسانها چیزی با عنوان میل به جاودانگی نهفته است و همه به دنبال جاودانه شدن هستند، شهادت بهترین راه جاودانه شدن در این جهان است و چیزی است که انسان را ماندگار میکند.
وی در پایان شهادت و ایثار را رمز ماندگاری عنوان کرده و گفت: تا زمانی که روحیه شهادت و ایثار در بین مردمان ما وجود داشته باشد دشمن نمی تواند کج به کشور و نظام اسلامی بنگرد.
مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این همایش گفت: ما باید امروزه با تلاش و کوشش در زمینههای علمی و فرهنگی راه شهدا را ادامه داده و حافظ خون آن ها باشیم.
دکترقهرمانزاده با اشاره به اهداف ترسیم شده توسط شهدا افزود: باید این اهداف را بشناسیم و با مجهز شدن به سلاح علم و ایمان راه شهدا را در رسیدن به اهداف ادامه دهیم.
وی آینده کشور را در دستان دانشجویان کشور دانست و گفت: امروزه کل جهان به ایران و پیشرفتهای علمی و سیاسیاش چشم دوخته است پس دانشجویان باید بیش از پیش در پیمودن قلههای علماندوزی تلاش کنند.
وی ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی را از قویترین ستادها در بین دانشگاههای استان دانست و اظهار کرد: در حال حاضر 494 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال تحصیل هستند که 147 نفر از این تعداد را ورودیهای سال جاری تشکیل میدهند.
دکترقهرمان زاده افزود: رشد تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر بسیار قابل توجه است و رتبههای بسیار خوبی را در رشته های خود کسب میکنند.
مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پایان خاطرنشان کرد: برای تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد نیز برنامه هایی ترتیب دادهایم تا بتوانیم در حد بضاعت خود مشکلات درسی آنها را حل کنیم.
در پایان این مراسم، تعدادی از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تبریز تجلیل شدند.