تاریخ : سه شنبه 21 ارديبهشت 1395
کد 1895

بیست وهشتمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان در سال 95 برگزار گردید

بیست وهشتمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان در سال 95 برگزار گردید


به گزارش روابط عمومی دانشگاه اولین وبیست وهشتمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان در سال 95 در استانداری برگزار گردید.

بحث اصلی در این نشست مایکوتوکسینها بود که آفلاتوکسن چیست ومحل حضور ومحل رشد  ومواد غذایی در معرض خطر وانواع وعلائم واهمیت آنها بود وبالاخره انتظاراتی که از دانشگاه علوم پزشکی در خصوص مایکوتوکسین ها مطرح گردید ووظایف هر یک از سازمانها در خصوص مقابله با مایکوتوکسینها اعلام گردید.

دکتر صومی رئیس دانشگاه ودبیر کارگروه سلامت وامنیت غذایی ضمن تبریک اعیاد ومناسبتهای روز پیگیری مصوبات جلسه قبلی  نموده و بحث آلودگی مواد وفرآورده های غذایی مایکوتوکسین هارا مطرح نموده وابلاغ مصوبه شورای عالی سلامت در اسفند ماه 94 توسط ایشان ارائه گردید.

در این نشست تمامی واحدهای مرتبط در این خصوص گزارش مفصلی از اقدامات انجام گرفته در مورد مصوبات جلسه قبل ارائه کرده وقرارشد راهکارهای لازمه در خصوص کاهش مایکوتوکسین ها در مواد غذایی با هماهنگی وهمکاری تماهی اعضای جلسه ارائه شود .

دکتر شبستری معاون سیاسی وامنیتی استانداری ورئیس کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان نیز ضمن تبریک اعیاد ومناسبهای ویژه وتقدیر وتشکر از زحمات این کارگروه ارائه راهکار وپیشنهاد های مناسب وپیگیری های جدی ومستمر را در خصوص مدیریت پسماندها، ساماندهی لجن کشها ، طرح آبیاری مزارع ، سنجش مستمر نیترات  واجباری کردن استاندارد برای محصولات وفرهنگ سازی طریقه جمع آوری نانهای خشک وخرده وهمچنین طریقه نگهداری ضایعات نان وچگونگی مصارف این نوع نانها ورسیدگی به کیفیت و نحوه پخت و روغنهای مصرفی در فروشگاههای عرضه مواد غذای خانگی  همکاری دستگاههای عضو کارگروه را در همه این موارد خواستار شد.

دکتر شبستری نیزدرخصوص مایکوتوکسینها گفت: باید در این مورد خاص فرهنگ سازی وآموزش از طریق رسانه ها ، روز نامه ها  ومخصوصا صدا وسیما به صورت جدی  پیگیری شود ومردم آگاهیهای لازم را از این طریق آموزش ببینند.

دکتر بهداد رئیس دامپزشکی استان نیز درخاتمه در خصوص تب برفکی در دامها که اخیرا شایع شده است اظهار داشت : چون تب برفکی بیماری مشترک بین انسان ودام  نیست ذبح وخوردن گوشت دامهای مورد نظر بلامانع است مگر اینکه قبل از ذبح در دوره بیماری آنتی بیوتیک زیادی مصرف کرده باشد ویا دام مورد نظر در دوره تب حاد باشد.در غیر اینصورت نگرانی از بابت مصرف گوشت این حیوانات وجود ندارد وبیماری مذکور با اقداماتی که توسط دامپزشکی استان انجام یافته حداکثر طی 10 روز آتی کنترل وبحران مرتفع خواهد شد.


آلبوم تصاویر بیست وهشتمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی

  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 2856