تاریخ : چهارشنبه 5 خرداد 1395
کد 2015

تجلیل از برگزاری کمپین دانشجویی غربالگری، پیشگیری و اطلاع رسانی سلامت

.

مراسم اختتامیه کمپین غربالگیری، پیشگیری و اطلاع رسانی سلامت ، در سالن اجتماعات EDC با حضوردکتر صومی  رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، دکتراصلان آبادی معاون آموزشی دانشگاه ، جمعی از اساتید گروه پزشکی اجتماعی  و اعضای کمپین برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی در این مراسم دکتر صومی طی سخنانی ضمن مقدس شمردن مکان دانشگاه و روپوش سفید ، اذعان داشت:  برگزاری چنین کارگاههایی موجب افزایش آگاهی و تغییر سبک زندگی افراد جامعه می شود و سواد سلامت مردم را افزایش می دهد.

وی همچنین از دانشجویان خواست با احساس مسئولیت و افزایش تجربه عملی خود در راستای سلامت جامعه کوشش و با علاقه ، دلسوز انه در کنار مردم باشند که رفتار صحیح و درست با مردم بزرگترین اندوخته  می باشد.

دکتر اصلان آبادی معاون آموزشی دانشگاه نیز اظهار داشت: دانشجویان در این مدت چهار ماه تلاش و کوشش شبانه روزی تجربه مدیریت و نحوه رفتار با مردم را به نحو شایسته کسب نمودند.و از  مدیر محترم گروه پزشکی اجتماعی خانم دکتر علیزاده و اعضای محترم هیئت علمی گروه تقدیر و تشکر کرد.

دکتر علیزاده مدیر گروه پزشکی اجتماعی نیز مدیریت منسجم دانشجویان را در این کمپین قابل تقدیر دانستند وبرگزاری این کارگاه را بسیار  آموزنده ارزیابی نموده و گفت: چرا که این کارگاه ها اولین نگاه دانشجو به مسئله سلامت جامعه و نحوه برخورد با مردم می باشد.

به گزارش فوق در پایان این مراسم اعضای کمپین به بحث و بررسی نکات مثبت و راه کار های سازنده کارگاه پرداختند..

آلبوم تصاویر اختتامیه کمپین دانشجویی غربالگری و اطلاع رسانی سلا

  • نوشته شده
  • توسط پروین جوادی
  • تعداد بازدید 2636