تاریخ : دوشنبه 17 خرداد 1395
کد 2133

توسط معاونت غذا و دارو تبریز صورت گرفت...

برگزاری دوره آموزشی PRPs واحدهای خوراکی، آشامیدنی برای مسئولین کنترل کیفی توسط معاونت غذا و دارو تبریز
 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوره آموزشی یک روزه برنامه های پیش نیاز تولیدی واحدهای خوراکی و آشامیدنی برای مسئولین فنی بیش از 50 واحد تولیدی تحت پوشش در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو تبریز برگزار گردید
.

در این دوره خانم مهندس سلطانی کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی به عنوان مدرس دوره ضمن توضیح دادن تمامی بندهای موجود در این چک لیست به کنترل نقاط بحرانی و تاثیر گذار در کیفیت محصولات در حین تولید اشاره کرده و افزود: مسئولین فنی نقش بسزایی در پیاده سازی قوانین PRPs بر عهده داشته و در حقیقت مسئول مستقیم حفظ سلامتی مردم با کنترل و نظارت بر قوانین بهداشتی موجود در واحد تولیدی هستند.

ایشان در خصوص ارائه گزارشات مسئولین فنی تاکید کرده و گفت : مسئولین فنی ضمن نظارت بر قسمت های حساس تولیدی مرتبط با کیفیت محصول و نظارت بر اجرای قوانین برنامه های پیش نیاز تولیدی موظفند گزارش کاملی از عدم رعایت قوانین بهداشتی و همچنین آزمایشات انجام شده را بصورت ماهانه به کارشناس نظارتی مربوطه ارائه دهند که با همکاری و مشورت کارشناس نظارتی گامی موثر در ارتقا کیفیت محصولات تولیدی و رتبه بندی واحد تولیدی خواهد بود.

در خاتمه این دوره آموزشی به مشکلات وسوالات مطرح شده توسط مسئولین فنی از واحدهای تولیدی پاسخ داده شد.


  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 2821