اجرای الگوی تغذیه مناسب دانشجویی با طرح دو منویی ناهار در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، در راستای اجرای الگوی صحیح تغذیه و افزایش رضایتمندی دانشجویان ، طرح دو منویی ناهار و ارائه صبحانه به صورت هفتگی در قالب یک پکیج از اول مرداد ماه به همت مدیریت امور دانشجویی دانشگاه اجرایی گردید و رضایت دانشجویان در بدو شروع طرح، نشان از برنامه ریزی دقیق مسئولین ذیربط برای این طرح دارد. لازم به توضیح است که این اصلاحات و برنامه ریزی برای مرحله اول می باشد و در ماههای آتی تنوع منوها و همچنین بسته های صبحانه و دو منویی وعده شام نیز برنامه ریزی و عملیاتی خواهد شد.