تاریخ : سه شنبه 19 مرداد 1395
کد 2641

سمینار آموزشی نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف نان با رویکرد اقتصادی توسط معاونت غذا و دارو تبریز

سمینار آموزشی نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف نان با رویکرد اقتصادی توسط معاونت غذا و دارو تبریز


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز سمینار آموزشی نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف نان با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سالن کنفرانس استانداری آذربایجان شرقی با همکاری معاونت غذا و دارو و با حضور معاون و مدیر کل امور خانواده و بانوان استانداری برگزار گردید.

در این سمینار آموزشی یکروزه اهمیت نان از نقطه نظر تغذیه ای با توجه به انواع ویتامین ها، آهن و کلسیم تشریح و نسبت به سهم عمده آن در تامین تغذیه و نیازروزانه بحث شد.

خانم مهندس سلطانی کارشناس مواد خوراکی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو با اشاره به بالا بودن آمارهای ضایعات و برون ریزی نان در کشور نسبت به خودداری از انباشت خرید نان برای مصارف خانگی تاکید کرد. ایشان همچنین نسبت به عدم نگهداری نان در دمای محیط و یخچال توضیحاتی داده و افزود : در صورت نگهداری طولانی مدت نان حتما از یخچال فریزر برای این کار استفاده شود. در ادامه به مصرف نان های سبوسدار با توجه به بالا بودن ارزش تغذیه ای آن ها اشاره و کاهش مصرف نان های تهیه شده از آرد سفید در تمامی سنین را توصیه کرد.


آلبوم تصاویر جلسه الگوی مصرف نان - معاونت غذا ودارو

  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 2411