دبیر اجرایی همایش سالانه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها..
روز دوشنبه مورخه 18/05/95 جلسه نشست خبری نخستین همایش ملی مدیریت سلامت در بلایا و فوریتها با حضور مدعوین از خبر گزاری محترم: ایرنا - ایسنا - برنا - پانا - فارس - شبستان - باشگاه خبرنگاران جوان - شبکه خبر - جوان - SNN - شبکه خبر و رسانه های محترم: جام جم -عصر آزادی -مهد آزادی – فجرآذربایجان- ارک - ایران- دنیای اقتصاد - کیهان - رسالت - نقیب - اطلاعات - جمهوری اسلامی در سالن کنفرانس گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزارشد
دبیر اجرایی همایش سالانه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها، در نشست خبری این همایش ابراز داشت: اولین دوره این همایش روزهای چهارشنبه و پنجشنبه(۲۰و۲۱مرداد) سال جاری در سالن شهید شایان مهر دانشکده علوم پزشکی تبریز برگزار می شود.
جواد بابایی، هدف عمده از برگزاری این همایش، تبادل تجارب، بررسی آخرین یافته های علمی آموزشی سلامت و گرامیداشت جان باختگان زلزله ارسباران معرفی کرد.
دکتر بابایی تاکید کرد: نباید بگذاریم حوادث و بلایا فراموش شود چرا که این مخاطرات ممکن است برای هر کدام از ما هر لحظه اتفاق بیفتد، انسان همیشه در معرض بلایای طبیعی و انسان سخت قرار دارد.
دبیر اجرایی همایش سالانه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها گفت: قانون مدیریت بحران کشور در حال تدوین است که در تلاش هستیم مشکلات احتمالی این قانون را قبل از تصویب به گوش مسئولان برسانیم.
وی با اشاره به اینکه ۴۵۰ نفر از سراسر کشور در این همایش حضور پیدا می کنند، اظهار داشت: تمامی افراد فعال و صاحب نظر در حوزه مدیریت و ارائه خدمات در عرصه سلامت به این همایش دعوت شدند که ۴۵۰ نفر از سراسر استان ها ثبت نام کردند.
بابایی از تشکیل ۹ کارگاه در این همایش خبر داد و گفت: کارگاه های مستندسازی تجربیات، ارزیابی خطر، کمک های اولیه روان شناختی، طراحی و اجرای تمرین، برنامه ریزی بلایا، حوادث پرتلفات و اولویت بندی بیماران در صحنه حوادث از جمله کارگاه هایی است که در این همایش تشکیل خواهد شد.
دبیر اجرایی همایش سالانه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها همچنین بر ضرورت تربیت نیروهای متخصص مدیریت سلامت تاکید کرد و اظهار داشت: وزارت بهداشت در حوزه سلامت مسئول است و براین اساس رشته سلامت در بلایا و فوریت ها در سال های گذشته راه اندازی شد که به دنبال راه اندازی کارشناسی ارشد این رشته در استان
دکتر همایون صادقی، دبیر علمی اولین همایش سالانه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها نیز در این نشست عنوان داشت: ۱۹۲ مقاله به دبیرخانه این همایش از سراسر کشور ارسال شده است که ۲۴ مقاله جهت سخنرانی و ۱۵۱ مقاله به صورت پوستر در این همایش ارائه می شود.
وی با بیان اینکه استفاده از تجارب بحران های گذشته برای رویارویی با بلایای احتمالی تاکید کرد: متاسفانه ما در ایران مبتنی بر شواهد تصمیم نمی گیریم و همین مورد باعث می شود تا نتوانیم از تجارب موجود در پیشبرد بهتر و سریع تر امور بهره ببریم.
صادقی ادامه داد: می خواهیم تجارب و مستندات جمع آوری شده در این همایش را که اکثریت صاحب نظران در حوزه مدیریت بحران را گردهم می آوریم، به همه انتقال دهیم.
دبیر علمی اولین همایش سالانه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها با اشاره به اینکه متاسفانه در کمیته نجات دریاچه ارومیه نماینده سلامت از وزارت بهداشت گنجانده نشده است، گفت: این موضوع را نیز در این همایش بررسی خواهیم کرد تا با پررنگ کردن سلامت در حوزه احیای دریاچه ارومیه به گوش مسئولان برسانیم خشک شدن دریاچه ارومیه بحرانی است که اثرات آن بر روی سلامتی منطقه در ۲۰ سال آینده مشخص می شود.