تاریخ : سه شنبه 26 مرداد 1395
کد 2708

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز :

درهشتمین بیمارستان صحرایی نزدیک به 150 متخصص حاضر خواهند بود

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درحاشیه آیین افتتاحیه هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه زهرا(س) در شهرستان خداآفرین  با اشاره به این موضوع که ارائه خدمات تخصصی ، امکانات بیمارستانی و حضور متخصصان  در مکان های دور افتاده کمتر است ، اظهار داشت : بیمارستان های  صحرایی در چند سال گذشته  با این هدف که این شکاف ها را پر کند و در جاهایی که نیاز وجود دارد ، متخصصان حاضر شوند و با یک حرکت بسیجی و جهادی به مردم خدمت رسانی کنند بر پا شده است .
دکترصومی گفت : مجموعه ای از افراد در این بیمارستان نقش دارند و بانی برپایی بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه (س) بسیج جامعه پزشکی سپاه عاشورا می باشد  و تمامی افراد مرتبط با حوزه سلامت اعم از هلال احمر ، تامین اجتماعی ، بیمه سلامت ایرانیان ، بیمارستان محلاتی ، دانشگاه علوم پزشکی تبریز و تمامی شبکه های بهداشت و درمان استان در این مجموعه نقش ایفا می کنند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بیان کرد : از نظر کمیت روزانه نزدیک به 150 متخصص در این بیمارستان حاضر خواهند بود و از لحاظ کیفیت اصل موضوع خدمات سرپایی است و مهم ترین موضوع پیگیری تا آخرین مرحله از درمان در بیمارستان صحرایی است .
دکترصومی با بیان اینکه مردم به خاطر دریافت خدمات درمانی از ما راضی باشند ، گفت : وظیفه ما در مرحله پیشگیری جلوگیری از بیماری افراد است و چنانچه فردی بیمار شد به موقع شناسایی شود و با کمترین هزینه با بهترین کیفیت و با جلب رضایت مریض مشکل را حل کنیم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، عنوان داشت  : انسان ها به خاطر توانمندیهایی که دارند مسئول هستند ، هر اندازه که بتوانیم از توانمندیها در هر کجا که بیشترین نیاز وجود دارد استفاده کنیم این حرکت  یک حرکت بسیجی وار و جهادی  است .
 دکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پایان گفت  : با ایجاد بیمارستان صحرایی در بحث پزشکی بعضی از شکاف ها ی موجود پر می شود  یعنی به صورت کوتاه مدت افرادی که دسترسی به پزشکان متخصص ندارند  به راحتی و با کمترین هزینه به افراد متخصص و امکانات مجهز  دسترسی پیدا خواهند کرد  .

  • نوشته شده
  • توسط علی همراهی
  • تعداد بازدید 3033