هشتمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور که از 13 شهریورماه به مدت پنج روز به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی آغاز شده بود، شامگاه روز چهارشنبه با حضور وزیر بهداشت، معاون آموزشی وزارت بهداشت، ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، تیم های حاضر ازداشنگاه علوم پزشکی تبریز موفق به کسب سه نشان طلا، پنج مدال نقره و یک مدال برنز این المپیاد شدند.
به گزارش فوق در این مراسم دکتر سیدحسن قاضیزاده هاشمی ضمن تبریک به برگزیدگان هشتمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی و یادی از شهدای 17 شهریور میدان ژاله سابق (شهدای امروزی) گفت: چه خوب است یادی کنیم از کسانی که جان خود را در راه میهن و باورهای دینی خود نثار کردهاند و حدود 38 سال پیش در 17 شهریورماه در این میدان به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: درست است که در این مقطع حائز رتبه میشوید، اما هنوز راهی طولانی در پیش دارید. به خصوص اگر نیتتان خدمت به مردم و کشور باشد. آنچه که باید در خود تقویت کنید، توجه و خدمت به مردم است. هرچهقدر تعصب دفاع از وطن و میهن، باور به آنچه که دستاورد نیاکان ما است و ضرورت مراقبت از آن را در خود تقویت کنید، حتماً در آینده انسان موثری خواهید بود.
دکتر محمدباقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز دراین مراسم اظهار کرد: 700 دانشجو از سراسر کشور در این المپیاد شرکت کردند که این نشان از جنبش و جوشش همکاران ما در دانشگاه علومپزشکی است.
وی ادامه داد: در حوزه وزارت بهداشت خوشحال هستیم که تعداد استعدادهای درخشانی که به دانشگاههای علومپزشکی وارد میشوند در حال توسعه است. سال گذشته حدود 15 درصد نسبت به سالهای قبل تعداد استعدادهای درخشانی که به حوزه پزشکی آمدهاند بیشتر شده بود و علت آن هم این است که رقابت و گرایش به حوزه پزشکی بیشتر است.
لاریجانی اضافه کرد: از 13 هزار دانشجوی کل کشور که به عنوان استعداد درخشان معرفی شدهاند، حدود 6 هزار نفر در حوزه علوم پزشکی کشور هستند که این امر از جهتی برای دانشگاههای ما فرصت خوبی است.
وی بیان کرد: استعدادهای درخشان باید آیندهی علمی کشور را تضمین و دانشگاهها را بسازند. این یک سرمایهگذاری مهمی برای توسعه علمی کشور است که باید آن را حمایت کنیم و گسترش دهیم.
در ادامه این مراسم، دبیر هشتمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علومپزشکی اظهار کرد: در این رقابت، 58 داور، 59 سرپرست، 57 دانشگاه، 652 دانشجو در حوزه المپیاد و 103 نفر در حوزه جانبی فعالیت کردهاند. همچنین از حوزههای غیرپزشکی نیز شرکتکننده داشتهایم و حدود 20 رشته مختلف در این المپیاد حضور داشتهاند.
رتبه های کسب شده توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به شرح ذیل است:
مسابقات گروهی در حیطه مدیریت : کسب رتبه اول – مدال طلا
مسابقات گروهی در حیطه علوم پایه: : کسب رتبه اول – مدال طلا
مسابقات گروهی جانبی بالینی : مدال نقره
مسابقات انفرادی حطیه فلسفه: -یک مدال طلا - یک مدال نقره - یک لوح تقدیر
مسابقات انفرادی حیطه بالینی :- دو لوح تقدیر
مسابقات انفرادی حطیه مدیریت : یک مدال نقره – یک مدال برنز – یک لوح تقدیر
مسابقات انفرادی حیطه علوم پایه: دو مدال نقره
گفتنی تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ساعت 13 امروز در فرودگاه شهید مدنی آذربایجان شرقی با استقبال مسئولین ومدیران دانشگاه وارد تبریز خواهد شد.