تاریخ : شنبه 20 شهريور 1395
کد 2949

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان‌شرقی:

32 هزار مورد خدمات درهشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه زهرا (س) ارائه شد

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: در طول برپایی هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه زهرا (س) نزدیک به 32 هزار مورد خدمات پزشکی و درمانی ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمد ایرجیان  در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه زهرا (س) به همت بسیج جامعه پزشکی استان در منطقه مرزی خدا آفرین از 25 تا 29 مرداد ماه سال جاری برپا شد.
وی ادامه داد: از اهداف برگزاری بیمارستان، خدمت رسانی درمانی به مناطق محروم، محرومیت زدایی، تجمع نیروها، تحکیم روابط حرفه ای، جریان سازی و تقویت روحیه فداکاری در جامعه پزشکی است.
وی با اشاره به فعالیت‌های اورژانسی این بیمارستان در زمان  برپایی  گفت: در زمان بازگشایی بیمارستان صحرایی چندین  حادثه دلخراش در این منطقه به وقوع پیوست که در صورت برپا نبودن این بیمارستان، به طور قطع حادثه دیدگان با مشکل جدی مواجه می شدند.
وی خاطرنشان کرد: در روزهای اول برپایی این بیمارستان، یک کارگر بر اثر برق‌گرفتگی و سقوط از ارتفاع دچار ضربه و خونریزی مغزی شد که با انجام اقدامات اولیه توسط کادر این بیمارستان و تثبیت و اعزام وی به شهر تبریز از مرگ نجات پیدا کرد.
وی با بیان اینکه راه مبارزه با جنگ نرم دشمن حضور در صحنه و ارائه خدمت است، گفت: برپایی این بیمارستان صحرایی یک پیام برای مردم محروم دارد و آن اینکه جامعه پزشکی ایران اسلامی آماده ارائه خدمت رسانی مطلوب به این قشر است.
 دکترایرجیان همچنین با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده بین سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه عاشورا و منطقه آزاد ارس گفت: این تفاهم نامه با توجه به خلا فعالیت پزشکان متخصص و فوق تخصص در این منطقه منعقد شده و به موجب آن متخصصین جامعه سازمان بسیج پزشکی استان به صورت ماهانه و دوره ای در این منطقه به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
دکتر رسول صادق رئیس هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا(س) از مشارکت گسترده گروه های پزشکی و پیرا پزشکی در این بیمارستان خبر داد و گفت: امسال نسبت به سال قبل میزان مشارکت افزایش یافته بود و هر ساله نیز شاهد افزایش این مشارکت هستیم.
وی ادامه داد: در تمام رشته های تخصصی از قبیل داخلی، جراحی، گوش و حلق و بینی، بیهوشی، زنان، ارتوپدی، گوارش، کودکان، مغزو اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، ارولوژی، رادیولوژی، قلب، چشم و زنان و زایمان در این بیمارستان به ارائه خدمت پرداختیم.
دکتر صادق، رتبه بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا (س) را  در کل کشور را اول اعلام کرد و گفت: در طول هشتمین دوره بیمارستان، حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر به عنوان کادر بیمارستان در آن فعالیت کردند.
دکتر قهرمان شیرزاد مدیر هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا (س)،  گفت: در این بیمارستان بخش‌های جدیدی همچون طب سنتی، درمانگاه سلامت روان و غرفه پیشگیری از بیماری های روان و همچنین کارگاه آموزشی نحوه استفاده از دارو برپا بود.
وی افزود: در این بیمارستان خدمات اولیه در خود بیمارستان انجام می‌شد ولی در صورتی که به خدمات تشخیصی و درمانی بیشتری نیاز بود، بیمار به دیگر بیمارستان‌های استان اعزام می‌شد.
دکترعلیرضا فرشی ، مسئول تیم پزشکان بیمارستان صحرایی نیز در این جلسه اظهار داشت: در طول برپایی این بیمارستان،  در مجموع شش هزار و ۵۰ ویزیت عمومی انجام شد.
دکتر سید جمال حسینی اقدم مشاور رسانه‌ای سازمان بسیج رسانه سپاه عاشورا نیز در این نشست گفت: آمادگی برای شرایط بحرانی و ارائه خدمات درمانی در مناطق کم برخوردار از اهداف اصلی برگزاری این بیمارستان بود.
دکتر سید جمال حسینی اقدم خاطرنشان کرد: وقتی هدف جریان سازی و تقویت روحیه فداکاری در جامعه پزشکی باشد، از دشواری‌های برپایی بیمارستان  صحرایی کاسته می‌شود.
وی اضافه کرد: در شرایطی که همه جامعه پزشکی را متهم به ثروت گرایی می‌کنند، برپایی بیمارستان‌های صحرایی و ارائه خدمت پزشکان خدوم در این مکان‌ها نشان می‌دهند افراد بی شماری از این قشر، به صورت گمنام  در خدمت مردم و سلامت جامعه هستند.
وی یادآور شد: در طول برپایی این بیمارستان از مشارکت جدی ارگان‌ها و سازمان های مختلف به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تبریز برخوردار بودیم که جای قدردانی دارد.






  • نوشته شده
  • توسط علی همراهی
  • تعداد بازدید 2624