مدیرعامل بیمه سلامت کشور گفت: تصمیمات ما باید مبتنی بر اطلاعات و شواهد سلامت باشد، نباید ازتصمیم گیری هوشمند برای مداخلات هوشمندانه غافل شویم.
محمدجواد کبیر، در اولین همایش ملی فناوری اطلاعات سلامت در تبریز اظهار امیدواری کرد؛ فارغ التحصیلان رشته فناوری اطلاعات سلامت پس از گذراندن دورههای آموزشی وارد بازار کار شوند و این رشته بر اساس محتوا و اهدافی که پیشبینی شده است جزو رشتههای کاربردی در زمینه بهداشت و درمان باشد.
وی افزود: باید مفاهیم را برای خودمان روشن کنیم و راهحلهایی در راستای بهینه سازی هزینه با مفاهیم فناوری اطلاعات سلامت تعریف کنیم.
وی اضافه کرد: بهره وری در زمان هم نکته مهمی است و آنچه به برنامههای ما آسیب میزند نبود مدیریت زمان بوده و امروزه نیازمند استفاده از فناوری اطلاعات روز هستی تا آن را بهبود ببخشیم.
کبیر گفت: باید ظرفیتهایی را برای توسعه خدمات جدید ایجاد کنیم؛ به دلیل انجام برخی کارهای غیر ضروری ظرفیتهای موجود اشغال شده است، در حالی که جامعه نیازمند خدمات سلامت است و ما نتوانسته ایم از ظرفیت ها استفاده بهینه کنیم.
وی با بیان اینکه در سال 93، اولین برنامه راهبردی در قانون بیمه سلامت ارائه شد، گفت: برنامه عملیاتی خردورزی و همچنین مدیریت مبتنی بر دانش و اطلاعات در دستور کار ما قرار دارد.
وی، افزود: گسترش خدمات تحت پوشش و افزایش کیفیت خدمات در راستای پوشش همگانی فراگیر با عنوان عدالت بیمه ای باید انجام شود.
مدیرعامل بیمه سلامت کشور گفت: از سال 92 تا امروز رشد هزینه های سلامت 400درصد بوده است که باید اصلاحی در ارائه خدمات داشته باشیم تا طرح تحول سلامت برگ زرینی در کارنامه دولت در جهت رضایتمندی مردم باشد، پایداری طرح تحول سلامت؛ مسئولیت خطیری بر عهده ماست.
وی یادآور شد: تصمیم گیری بدون شواهد، در صورتی که از انحراف معیار بالایی برخوردار باشد پرخطر است و باید بر اساس چارچوب و اصول حرکت کنیم .افزایش بهره وری نیروی انسانی نیز در مدیریت بهینه نظام سلامت باید مد نظر باشد.