معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: تا پایان سال ۹۶، برای بیش از ۸۵ درصد جمعیت پرونده الکترونیک سلامت تشکیل می شود .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر جعفرصادق تبریزی در نهمین کنگره ملی مدیریت سلامت با بیان اینکه در حال حاضر 15 برنامه تحولی، 10 پروژه پشتیبان و سه هسته کلیدی در استان اجرا میشود، گفت:قبل از اینکه برنامه تحول اعلام شود بحث عدالت در حوزه سلامت و بهره مندی مردم از این خدمات موضوع بحث برانگیزی بود، محاسبه ما نشان داد که حاشیه شهرها جایی است که به لحاظ خدمات بهداشتی محروم تر از سایر نقاط است. در تقسیم بندی، مناطق حاشیه شهر را در اولویت برنامه های خود قرار دادیم .
وی خاطرنشان کرد: خدمات در حوزه بهداشت را از جاییکه محروم تر از سایر بخش هاست شروع کردیم، در برررسی ها مشخص شد حاشیه های شهر وضعیت مناسبی از جهت دریافت خدمات بهداشتی ندارند .
وی همچنین گفت: در سال جاری توانستیم کل استان را زیر پوشش خدمات ببریم، همچنین سامانه یکپارچه الکترونیک سلامت مستقر و اولین خانه سلامت زندانیان در محل زندان تبریز ایجاد شد .
وی از فعالیت مرکز جامع سلامت در تبریز خبر داد و افزود: در مجتمع های سلامت با استقرار نظام پرداخت مبتنی بر کیفیت خدمات گام اساسی در جهت ساماندهی پرداخت ها برداشته شد