رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز : حوزهی سلامت حساسترین حوزه پس از امنیت مردم است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترمحمد حسین صومی در آیین گرامیداشت تکمیل شبکهی مراقبتهای نوین سلامت و پوشش جمعیت که در مجتمع سلامت شهید بهشتی تبریز برگزار شد اظهار کرد: خدمت به مردم در زمان نیازشان، مایهی مباهات ما خدمتگزاران است .
وی افزود: برای توسعه ی جامعه نیازمند تأمین سلامت جامعه هستیم و در این راستا نیز باید به تغییر سلیقه سلامت و الگوی بیماریها توجه داشت .
وی با اشاره به اصلاحات انجام گرفته در دولت تدبیر و امید گفت: تامین پزشک خانوادهی روستایی و پزشک عمومی برای مناطق روستایی و گاهاً شهری از جمله اصلاحات انجام گرفته در این حوزه است .
وی با اشاره به طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد: طرح تکمیل شبکهی مراقبتهای نوین سلامت این امکان را فراهم آورد تا این طرح در شهرهایی با جمعیت بالای 20هزار نفر شروع شده و به شهرهایی با جمعیت 20 الی 50 هزار نفر و کلانشهرها تعمیم یابد و مرند، مراغه، بناب، میانه و اهر از جملهی این شهرها هستند .
صومی تاکید کرد: تا چند سال پیش تنها برخی خدمات ساده و اولیه مانند واکسیناسیون و آموزش عمومی در مراکز سلامت انجام میشد و علی رغم انتقاداتی که بر سیستم اجرایی ما شده است، حوزه ی بهداشت نیز در کنار حوزه ی درمان در راس برنامههای ما قرار دارد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: مدل اجرایی در تبریز از جمله موفقترین طرحها است و برخلاف نظرات برخی که این طرح را بسیار هزینه بر میدانستند، باید گفت مزایای آن هزینهها را جبران میکند و مدل اجرایی در تبریز مدل تکمیلی و پایداری است که همراهی مردم در راس آن قرار دارد .
وی اظهار کرد: تکمیل مراقبت نوین به این معنی است که همه ی افراد سرشماری شدهاند و برای همهی خانوادهها پزشک خانواده تعیین شده و تکلیف همه از نوزاد تا سالمند مشخص است که با خانوادهها تماس گرفته خواهد شد و اگر فردی نیز زودتر مراجعه کند، ویزیت خواهد شد .
صومی افزود: توجه دولت تدبیر و امید به حوزهی سلامت شایان تقدیر بوده و امید است تا با همکاری همه جانبه بتوانیم گامی مثبت در راستای افزایش سطح سواد سلامت مردم و سرمایهی اجتماعی جامعه برداریم .