عضو هیئت علمی گروه پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر اینکه تشخیص به موقع در بیماری سرطان پستان بسیار موثر است، گفت: در اروپا زنان در این راستا آگاهی پیدا کرده و قبل از تشکیل توده به پزشک مراجعه میکنند، اما در جامعهی ما متاسفانه زنان بعد از تشکیل توده به پزشک مراجعه میکنند که این امر در فرایند درمان تاثیر میگذارد .
دکتر بهاره مهرآموز در حاشیه اولین کنگرهی بینالمللی تازههای پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پستان در گفتوگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: سرطان پستان جزو شایعترین سرطانها در بین زنان جامعهی ما است .
وی با تاکید بر اینکه سرطان پستان دومین علت مرگ زنان در ایران است، افزود: سرطان پستان پس از سرطان ریه از اصلیترین عوامل مرگ زنان در اثر سرطان در جامعه ما بوده و متاسفانه با وجود اطلاعرسانیهای زیاد، هنوز هم افرادی هستند که از علایم و ... این بیماری آگاهی کافی ندارند .
مهرآموز در خصوص علل برگزاری همایش بینالمللی تازههای پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پستان، یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با توجه به میزان شیوع این نوع سرطان در زنان جامعهی ما، اقدام به برگزاری چنین کنگرهای برای اولین بار کرده است .
وی در خصوص راهکارهای درمانی این بیماری، خاطرنشان کرد: در این راستا، پیشگیری برای ما مهمتر از درمان بوده و توصیه این است که زنان بالای 40 سال و بهخصوص زنانی که سابقهی خانوادگی در این زمینه دارند، نسبت به انجام ماموگرافی و آزمایشهای لازم اقدام کنند .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص علایم اولیه سرطان پستان، بیان کرد: زمانی که بانوان در ناحیهی پستان، تودهای را احساس کنند باید معاینه کرده و در این راستا آزمایشهای لازم را انجام دهند و همچنین در مراحل پیسرفتهتر این بیماری ترشحات خارج شده از پستان و به ویژه ترشحات خونی، بسیار مهم است .
گفتنی است؛ اولین کنگرهی بینالمللی تازههای پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پستان با حضور جمعی از متخصصان و محققان این حوزه در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد و متخصصان به ارائهی مقالات خود در این زمینه پرداختند .