دومین نشست تخصصی یک روزه کارگروه "توسعه دانش داروسازی و صنایع مرتبط"، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
در این نشست دکتر محمدرضا سیاهی، رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و رئیس کارگروه تخصصی توسعه دانش داروسازی با اشاره به ضرورت بازنگری و تجدیدنظر در برنامه های آموزشی (کاریکولوم) رشته داروسازی گفت: با توجه به هدف بسته های تحول و نوآوری آموزشی و طرح تحول در رشته داروسازی، باید در این کارگروه مهارت های یک داروساز مشخص و کاریکولوم های آموزشی کشورهای مطرح در این صنعت بررسی گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، وی با اشاره به تشکیل سه کمیته آموزش و پژوهش، اقتصاد و صنعت و خدمات دارویی در نشست تخصصی پیشین، خاطرنشان کرد: تغییرات کاریکولوم آموزشی در این حوزه به صورت جزیی و کمتر از 10 درصد می باشد ولی زمان آن رسیده تا چهارچوب اصلی برنامه ی آموزشی، که باید یکی از برنامه های دبیرخانه ی آموزشی داروسازی باشد، با مستندات قوی و پیشنهادات مطرح شده در این جلسات جمع بندی و نهایی شود.
وی با تاکید بر وجود ارتباط ارگانیک بین تمامی دانشگاه ها عنوان کرد: باید کارها و هسته ی اصلی که در این نشست تشکیل خواهد شد، به یک نظرسنجی ارگانیک بین تمامی دانشکده های داروسازی برسد تا چهارچوب برنامه آموزشی نهایی گردد.
دکتر جلال حنایی، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره بر اهمیت بازنگری کاریکولوم آموزشی داروسازی در راستای طرح تحول سلامت گفت: این موضوع یکی از بحث های مهم در کارگروه آموزشی و پژوهشی است، که باید برای بررسی و بازنگری آن کمیته ای ویژه و جداگانه اختصاص یابد.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت این کارگروه در جهت توسعه دانش داروسازی و عملی کردن پیشنهادات آن و گلایه از عدم حضور تمامی دانشگاه ها در این نشست افزود: این ماموریت ویژه از طرف معاونت آموزشی به دانشگاه علوم پزشکی تبریز واگذار شده و باید تمامی افراد صاحب نظر داروسازی و دانشگاه ها با آن تعامل و همکاری مناسب در جهت تصمیم گیری های نهایی داشته باشند.
گفتنی است؛ دومین نشست تخصصی کارگروه توسعه دانش داروسازی و صنایع مرتبط به مدت یک روز در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد