برگزاری نشست خبری مسئول بسیج جامعه پزشکی استان به مناسبت هفته بسیج
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر محمد ایرجیان در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با 4 آذرماه همایشی به مناسبت هفته بسیج ،اختتامیه بیمارستان صحرایی و تجلیل از فعالان بسیج در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه زهرا (س) ادامه داد: با توجه به اینکه حتی یک پزشک متخصص در منطقه خدا آفرین وجود نداشت بر همین اساس با ایجاد بیمارستان صحرایی در این منطقه، 150 پزشک متخصص و فوق تخصص به همراه 300 پرستار حضور یافته و ارائه خدمات کردند.
وی همچنین به ادغام بسیج کارمندی دانشگاه علوم پزشکی با بسیج جامعه پزشکی گفت: این ادغام ابلاغی از سوی فرماندهی بسیج مستضعفین بود که از اواخر مهرماه ابلاغ و در استان ما نیز اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با هشتم اسفند ماه سال جاری برنامه ای برای روز قشر جامعه پزشکی برگزار می شود.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی آذربایجان شرقی یادآور شد: از برنامه های دیگر این سازمان در یک سال گذشته می توان به برگزاری کارگاه های آموزشی صالحین، برنامه روز بصیرت، اعزام کاروان های راهیان نور، جلسات ماهانه سرگروههای صالحین و ویزیت رایگان اشاره کرد.
وی با اشاره به حضور تیم پزشکی برای خدمات رسانی به زائران اربعین گفت: 50 نفر از پزشکان و پرستاران مجرب استان جهت خدمات رسانی به زائران در مرز مهران و مسیر نجف به کربلا حضور یافته و خدمات ارائه کردند.
رئیس هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا(س) نیز در این نشست از مشارکت گسترده گروه های پزشکی و پیرا پزشکی در این بیمارستان خبر داد و گفت: امسال نسبت به سال قبل میزان مشارکت افزایش یافته بود و هر ساله نیز شاهد افزایش این مشارکت هستیم.
دکتر رسول صادق گفت: با توجه به نیاز منطقه خداآفرین، این بیمارستان برای سومین بار در این منطقه برپا شد و در سه شکل پزشکی عمومی، تخصصی و فوق تخصصی و در قالب ۲۳ نوع رشته تخصصی و فوق تخصصی به ارائه خدمت پرداخت.
وی ادامه داد: در تمام رشته های تخصصی از قبیل داخلی، جراحی، گوش و حلق و بینی، بیهوشی، زنان، ارتوپدی، گوارش، کودکان، مغزو اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، ارولوژی، رادیولوژی، قلب، چشم ، زنان و زایمان در این بیمارستان به ارائه خدمت پرداختیم.
دکتر صادق با اشاره به درمانگاه های مختلف در این بیمارستان گفت: درمانگاه گوارش، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی دندانپزشکی و درمانگاه زنان و زایمان از جمله درمانگاههای هشتمین بیمارستان صحرایی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بودند.
رئیس هشتمین بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا(س) افزود: در طول برپایی این بیمارستان توانستیم بیماری های مختلف، از جمله برخی سرطان ها را در برخی بیماران این بیمارستان تشخیص دهیم که در صورت برپا نبودن این بیمارستان صحرایی، به طور قطع این بیماری در این افراد تشخیص داده نمیشد و زمینه ساز مشکلات زیادی می گردید.
دکتر صادق، رتبه بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا (س) در کل کشور را اول اعلام کرد و گفت: در طول هشتمین دوره بیمارستان، حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر به عنوان کادر بیمارستان در آن فعالیت کردند.