رئیس کمیتهی تحقیقاتی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ضرورت تزریق فناوری به دانشگاهها و استفاده از آن جهت کسب ثروت تاکید کرد.
پیمان کیهانور با اشاره به وظایف کمیتههای تحقیقاتی در دانشگاهها گفت: وظیفهی اصلی این کمیتهها، آموزش تحقیقات به دانشجویان و فرایند تحقیقمندی و پژوهشمندی است و امروزه اصطلاح جدیدی به نام دانشگاههای نسل سوم وارد ادبیات علمی شده است که وظیفهی این مراکز را دوچندان میکند.
وی افزود: دانشگاههای نسل سوم پس از فرایند آموزش و پژوهش توجه ویژهای به فرایند کارآفرینی و فناوری دارند و تاکیدشان بر این است تا از این فناوری در راه کسب ثروت استفاده شود.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با دیدگاه مثبتی که نسبت به ورود فناوریهای جدید به دانشگاهها دارند، با تلاشهای بیدریغ خود دانشجویان محقق و پژوهشگر را در راستای رسیدن به اهداف خود با تمام توان یاری میکنند.
وی بیان کرد: ارتقای کمیتهی تحقیقاتی دانشجویی به دفتر فناوری و کارآفرینی در کنار کارهای تحقیقی از جمله دستاوردهایی بوده است که دانشجویان را به سمت تحقق رویاها و سوق میدهد.
کیهانور با اشاره به اینکه دفتر فناوری "فکت" گفت: این مجموعه مربوط به کارهای فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی است و نامگذاری آن نیز از موراد ذکر شده الگوبرداری شده است.
وی در خصوص آغاز به کار جشنوارهی "فکت" و همایش ملی تجربه گفت: این همایش و جشنواره برای اولین بار در کشور برگزار میشود و نگاه جدید و فناورانهای نسبت به کارهای تحقیقاتی و پژوهشی دارد و این جشنواره در طی دو روز در حال برگزاری خواهد بود و هدفهایی که در این جشنواره دنبال میشوند به برگزیدن پژوهشگر برتر، فناور برتر، مخترع، کارآفرین و تجاریساز برتر نیز اشاره دارد.
وی متذکر شد: با توجه به اهمیت اصل مدیریت در کارهای اجرایی و تحقیقاتی، آیتمهای جدیدی تحت عنوان برترینهای مدیریت در عرصهی پژوهش را در نظر گرفتهایم و در این جشنواره از حضور کارآفرینان برتر کشور بهرهمند خواهیم شد که تقریبا برای 10هزار نفر ایجاد اشتغال کردهاند.
وی بیان کرد: با تمام توان در راستای تبدیل دانشگاه علوم پزشکی تبریز به اولین و برترین دانشگاه نسل سوم تلاش میکنیم و دانشجویان نیز در این راه نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند و امید است تا با روند کنونی تا سه سال آینده شاهد راهاندازی استارتآپها و کارآفرینیهای خود باشیم.
وی با اشاره به ضرورت برگزاری همایشهایی از این دست، گفت: دانشگاههایی امروزه موفق تلقی میشوند که آموزش و پژوهش را در جوار هم داشته باشند و با تکیه بر هر یک از این دو فاکتور به تنهایی نمیتوان توان علمی بالایی داشت و از فناوریها جهت تولید ثروت استفاده کرد.
کیهانور خاطرنشان کرد: بدون شک رسانههای ملی و خبرگزاریها نیز در معرفی فناوری در دانشگاهها و ضرورت تزریق آن به مراکز علمی نقش مهمی دارند و با معرفی و شناساندن این بعد از علم به مردم میتوانند ما را یاری کنند.