رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: زندگی جزیرهوار در حالی که فرد ساکن یک جامعه است و اجتماعی زندگی میکند، ممکن نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: زندگی جزیرهوار در حالی که فرد ساکن یک جامعه است و اجتماعی زندگی میکند، ممکن نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکترمحمدحسین صومی در جشن هفتهی وحدت دانشگاه علوم پزشکی تبریزو در جمع دانشجویان این دانشگاه اظهار کرد: منیتها یکی از علل اصلی تفرقه است و حتی در جامعهی دانشجویی نیز دانشجویان در این دوران که هنوز گرایش زیادی به مسائل مادی ندارند، به راحتی خود را با مشکلات وفق داده و به طور مسالمتآمیز در خوابگاه و در کنار هم زندگی میکنند. اما همین دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی، سازگاری کمتری با یکدگیر دارند.
وی بیان کرد: هر عاملی که باعث تفرقهاندازی شود، نشانهی عقبماندگی است و هر کس نیز سعی در تفرقهاندازی دارد، بدون شک با افراد عقبمانده از نظر فکری معاشرت دارد و از خط و مشی آنان پیروی میکند.
دکترصومی با بیان اینکه اهل علم و دانشمندان و هر کشوری با مدارج علمی بالا، آسانتر وحدت را میپذیرند، گفت: در اکثر سفرهایی که به سایر کشورها داشتهام، شاهد وحدت تمامی ادیان بودهام و در سایر کشورها و در کشورما نیز مسلمانان اعم از شیعه و سنی در کنار هم به اقامهی نماز پرداختهاند و ظهور برخی گروههای تکفیری همچون داعش، ساختهی ذهن کسانی است که از عقبماندگی فکری رنج میبرند.
وی تاکید کرد: هیچ انسان سالمی ، از کشت و کشتار انسانهای بیدفاع خوشحال نمیشود و ما نیز به عنوان پزشک حتی راضی به مرگ دشمن خود نیستیم و کشتارهایی که به دست گروههای تروریستی انجام میگیرد به معنای واقعی احساسات آدمی را خدشهدار میکند.
وی متذکر شد: فرصتهای تعالی برای پیشرفت داشتن و دارا بودن از یک زندگی شاد، حق طبیعی همهی افراد است و باید همگی در راستای همافزایی و رفاه حال عموم مردم تلاش کنیم.
"حجتالاسلام دکتریوسف خیری"، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جشن اظهار کرد: وحدت به این معنی نیست که هر کسی دست از دین خود برداشته و به دین دیگری رو آورد، بلکه وحدت به این معنی است که همهی ادیان به طور مسالمتآمیز در کنار هم زندگی کنند و اشتراک در ادیان آنقدر زیاد است که فرصتی برای خودنمایی تفرقهها در این میان نیست.
وی افزود: اصول دین همچون توحید، معاد و نبوت مورد پذیرش همهی ادیان هستند و فروع دین نیز موجب اختلاف ادیان مختلف نمیشود و حتی در کشورهای دیگر نیز ادیان به وحدت رسیدهاند و شایستهی کشورهای اسلامی نیست که شیعه و سنی با هم اختلاف داشته و به تشدید جنگها دامن بزنند.
گفتنی است جشن وحدت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار همایش دانشکدهی بهداشت و تغذیه و با اجرای برنامههای مفرح و شاد برای دانشجویان و جلسهی پرسش و پاسخ برگزار شد.
افراد در این جلسه سوالات خود را طرح کرده و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه نیز به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
لازم به ذکر است سوالات مطرح شده در این جشن در خصوص مشکلات خوابگاه دانشجویان و همچنین راهکارهایی برای تقویت وحدت عملی و مسائل دینی بود.
آلبوم تصاویر جشن هفته وحدت