برگزاري دوره آموزشي نشانگرهاي تغذيه اي براي مسئولين فني جديد واحدهاي توليدي در معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي تبريز در هفته سلامت دوره آموزشي يك روزه نشانگرهاي تغذيه اي براي مسئولين فني جديد واحدهاي توليدي مواد غذايي و آشاميدني در سالن كنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گرديد. در اين دوره آموزشي مهندس مير اسماعيل مير شكوري كارشناس مواد خوراكي و آشامیدنی اين معاونت ضمن معرفي كامل اين نشانگرها همگاني شدن و استقبال مردمي اين برچسب ها را ياد آور شده و افزود : مسئولين فني واحدهاي توليدي علاوه بر متعهد شدن براي محاسبه و درج نشانگرها بر روي برچسب هاي خوراكي و آشاميدني به عنوان سفيران سلامت معاونت هاي غذا و دارو نقش بسزايي در اطلاع رساني و فرهنگ سازي اين برچسب ها در بين آشنايان، دوستان و بخصوص فضاهاي مجازي دارند تا همانند تاريخ توليد و انقضا در هنگام خريد محصولات خوراكي با دقت به اين برچسبها دقت شود.
در اين دوره آموزشي كارگاهي نيز براي نحوه محاسبه مقادير قند، نمك، چربي و اسيدهاي چرب ترانس درج شده در نشانگرهاي تغذيه اي چندين محصول مورد ارزيابي قرار گرفته و محاسبه شد. همچنين تاكيد شد كه نشانگرهاي تغذيه اي در محل قابل رويت و با اندازه اي متناسب بر روي برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی درج شود.
آلبوم تصاویر کارگاه نشانگرهای تغذیه ای معاونت غذا ودارو