راه اندازی روش اندازه گیری نگهدارنده های آرایشی و بهداشتی توسط معاونت غذا و دارو تبریز
اندازه گیری انواع نگهدارنده های آرایشی و بهداشتی با دستگاه HPLC در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو تبریز با موفقیت راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت پس از بررسی و تحقیق در روش های اندازه گیری انواع نگهدارنده ها و با بهینه سازی آن ها با دستگاه HPLC موفق به اندازه گیری انواع نگهدارنده ها در محصولات آرایشی و بهداشتی شدند. در این روش انواع پارابن ها و فنوکسی اتانول از نگهدارنده های پر مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی بخصوص در انواع کرم ها در بیش از 20 نمونه حقیقی مورد آنالیز قرار گرفته و نتایج قابل قبولی بدست آمد. قابلیت شناسایی و آنالیز دقیق این مواد هرگونه سوء استفاده و افزایش مصرف این نوع نگهدارنده ها در فرمولاسیون ها را محدود خواهد کرد.
قابل ذکر است این معاونت اولین معاونت غذا و دارو کشور می باشد که این روش را راه اندازی و آنالیز نمونه های موجود را آغاز کرده است.