تاریخ : چهارشنبه 3 خرداد 1396
کد 4469

برگزاری مسابقه علمی تولید بهترین پنیر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

توسط انجمن علمی علوم و صنایع غذایی
مسابقه ی علمی تولید بهترین پنیر توسط انجمن علمی علوم و صنایع غذایی روز دوشنبه مورخ 96/2/25 با حضور شش گروه دو نفره از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آزمایشگاه کنترل کیفی دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید و در روز چهارشنبه مورخ 96/2/27  با داوری اساتید گروه علوم و  صنایع غذایی سه گروه برتر معرفی شدند.











 
  • نوشته شده
  • توسط اولدوز یدرنجی
  • تعداد بازدید 1420