تاریخ : شنبه 21 مرداد 1396
کد 4928

مشارکت دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی در تدوین اساسنامه‌ی "شبکه‌ی ملی غذا و تغذیه‌ی ایران"

جلسه‌ی تدوین اساسنامه‌ی "شبکه‌ی ملی غذا و تغذیه‌ی ایران"، به دعوت رئیس دفتر بهبود تغذیه‌ی وزارت از دانشگاه‌های مختلف کشور با شرکت نماینده‌ی سازمان بهداشت جهانی (WHO) و نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، تبریز، اصفهان، مشهد، اهواز، کرمانشاه، یزد، قزوین، لرستان، و گلستان در محل جلسات دفتر بهبود تغذیه‌ی وزارت بهداشت در تهران تشکیل شد.
 
به گارش روابط عمومی ، در این جلسه‌ خانم دکتر عبداللهی رئیس  دفتر بهبود تغذیه‌ی کشور و دکتر رنجبر نماینده‌ی WHO ضمن اشاره به آمار مرگ و میر و بیماری‌های مرتبط با غذا و تغذیه، بیاناتی در مورد اهمیت هماهنگی تلاش‌های مسئولین کشوری و متخصصین و صاحبنظران حوزه‌ی غذا و تغذیه، توضیحاتی در خصوص دلایل تشکیل شبکه و اهمیت آن در سلامتی جامعه و نیز نقش دانشکده‌ها و متخصصین و کارشناسان این حوزه در تربیت نیروهای متعهد و متخصص و انجام پژوهش‌های کاربردی بیان نموده و خاطر نشان کردند : که مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مصمم به ارتقاء وضعیت فعلی خدمات تغذیه در جامعه با مشارکت اعضای هیئت علمی و نیروی انسانی این حوزه در خصوص ارائه‌ی خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی به بخش‌های مختلف جامعه در قالب همکاری‌های بین بخشی بوده و هستند.
در ادامه نمایندگان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های تغذیه هر کدام در فرصتی 10 دقیقه‌ای به ارائه‌ی تجربیات و ظرفیت‌های دانشکده‌ها و گروه‌های تغذیه‌ی دانشگاه خود پرداختند.
به گزارش فوق ، دکتر طریقت معاون تحقیقات و فنآوری دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به سوابق دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی تبریز و تقدیر و تشکر از پیش کسوتان و اساتید تغذیه‌ی تبریز، توضیحاتی در خصوص تعداد دانشجویان فعلی مشغول تحصیل در رشته‌ها و مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، ظرفیت بالای نیروی انسانی (اعم از مدیریت، کادر هیئت علمی و کارشناسی)، آزمایشگاه‌ها، وجود اراده‌ای قوی در بازبینی (SP) و ارتقاء خدمات علمی دانشکده در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فنآوری و درمانی، فعالیت‌های سازمان یافته همچون تأسیس حیوانخانه، تألیف کتب مرجع، ارتقاء خدمات حوزه‌ی دفتر همکاری با صنعت، ترجمان دانش از جمله تشکیل کارگروه "تعیین مصادیق و نحوه‌ی انجام همکاری‌های بین بخشی در حوزه‌ی غذا و تغذیه" با شرکت نمایندگان معاونین آموزشی/توسعه‌ی مدیریت و منابع/ درمان/ غذا و دارو/ دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و ادارات کل سلامت شهرداری، و آموزش و پرورش استان، رئیس، معاون تحقیقات و فناوری و کارشناس ارتباط با صنعت دانشکده ارائه کرده و در جلسه‌ی کار گروهی و جمع بندی نهایی دیدگاه‌ها و تدوین اساسنامه‌ی شبکه با استفاده از تجارب دانشکده، مشارکت نمود.
 
  • نوشته شده
  • توسط پروین جوادی
  • تعداد بازدید 361