دکتر نعمتی : پیاده سازی برنامه پایش عملیاتی سازمان غذا و دارو نوعی جایگزین کردن غذای سالم بجای مصرف دارو می باشد.
نشست هم اندیشی مدیران عامل واحدهای تولیدی انواع کیک و شکلات استان با معاون غذا و دارو
دکتر نعمتی : پیاده سازی برنامه پایش عملیاتی سازمان غذا و دارو نوعی جایگزین کردن غذای سالم بجای مصرف دارو می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشست معاون غذا و دارو با مدیران عامل واحدهای تولیدی انواع کیک و شکلات با هدف کنترل و کاهش پارامترهای قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در محصولات تولیدی در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد. در این نشست هم اندیشی دکتر نعمتی معاون غذا و دارو ضمن خوشامد گویی به مدیران واحدهای تولیدی انواع کیک و شکلات از همراهی و همکاری آن ها برای رسیدن به اهداف سازمان غذا و دارو بخصوص پیاده سازی بالای 90 درصدی طرح نشانگر تغذیه ای در استان تقدیر و تشکر کرد.
معاون غذا ودارو در ادامه خاطر نشان کرد : افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت در کشور و ارتباط تنگاتنگ آن با میزان مصرف قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در تغذیه مردم، سازمان غذا و دارو را در مسیر کنترل و کاهش این مواد در محصولات تولیدی قرار داده و جایگزین کردن غذای سالم به جای داروهای مصرفی با پیاده سازی کامل برنامه هاتی عملیاتی گامی موثر در این عرصه می باشد.
در ادامه جلسه دکتر رمضانی مدیر اداره نظارت بر غذا و آشامیدنی معاونت غذا و دارو نیز ضمن اشاره به کاهش مقادیر نمک، قند و اسیدهای چرب ترانس در محصولات تولیدی افزود: هدف از این طرح از بین بردن و یا تغییر اساسی در فرمولاسیون به نحوی که بازار و مزاج مردم را تحت تاثیر آنی قرار دهد نیست و این امر با برنامه ریزی موثر و مداوم واحدهای تولیدی بدون لطمه به بازار فروش و بافت و فرمولاسیون محصول تولیدی در محصولاتی که امکان این کاهش وجود دارد مد نظر می باشد.
آلبوم تصاویر جلسه هم اندیشی مدیران عامل تولیدی کیک وشکلات با مع