دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درآیین افتتاح برنامه های کارگاه کشوری تربیت مربی پیشگیری ،کنترل و درمان هپاتیت در مرکز NPMC تبریز حاضر شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر صومی با بیان اینکه : دانشگاه در تدارک برنامه های گرامی داشت هفتادمین سال پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد حضور کارشناسان معاونت های بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور را گرامی داشت و برای آشنایی بیشتر مدعوین مطالبی در ارتباط با پشتوانه و دیرینه علمی منطقه آذربایجان بیان کرد .
دکتر صومی در خصوص مرکز
NPMC و اهداف تشکیل آن گفت : طبق طرحی که ارائه شد و مورد توجه و استقبال وزارت بهداشت قرار گرفته مقرر شده این مرکز فعالیت خود را در حد مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت برنامه ریزی کند و از پتانسیل ایجاد شده در این مرکز برای آموزش و باز آموزی های لازم رده های مدیران سلامت کشور استفاده شود .
دکتر صومی با بیان اهمیت بیماری هپاتیت و سیر این بیمار از دهه قبل در کشور گفت : امروزه در تعریف سواد سلامت مطالبی مثل ظرفيت و توانايي دسترسي، فهم و درک، پردازش و ارزيابي و نيز تصميم گيري و رفتار در خصوص اطلاعات و خدمات مربوط به سلامت لحاظ شده است و انتظار از ارتقای سواد سلامت در جامعه این است که عموم مردم نحوه پیشگیری از بیماریها ، تغذیه مناسب ، ... و نحوه بهرمندی از یک زندگی سالم را یاد بگیرند .
ایشان در پایان وظایف کارشناسان را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: امروزه با پیشرفت انتقال اطلاعات نادر ست در فضای مجازی مشکلات کارشناسان آموزش بیشتر شده و برای انتقال دانش صحیح و اصلاح باور ها غلط و آموخته های نادرست تلاش مظاعف می طلبد .
گفتنی است این کارگاه به همت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و به مدت دو روز برگزا می شود و کار عملی در قالب کار تیمی از ویژگی های این کارگاه بوده و شرکت کنندگان در این مدل آموزشی ضمن آشنایی عملی با چهار تکنیک ارتباطی و اجتماعی ( جلب حمایت همه جانبه ،بازاریابی اجتماعی ،کمپینها و بسیج های اجتماعی ) در هفت مهارت آموزشی نیز تبحر پیدا می کنند .