تاریخ : چهارشنبه 26 مهر 1396
کد 5386

برگزاری مسابقه بزرگ غذای سالم در تبریز به مناسبت روز جهانی غذا

دکتر یوسف رمضانی مدیر غذا معاونت غذا و دارو تبریز: سلامت عمومی جز با داشتن اطلاعات کافی از مواد غذایی بدست نمی آید و نشانگرهای رنگی آسانترین روش بدست آوردن این اطلاعات می باشد.

 
دکتر یوسف رمضانی مدیر غذا معاونت غذا و دارو تبریز: سلامت عمومی جز با داشتن اطلاعات کافی از مواد غذایی بدست نمی آید و نشانگرهای رنگی آسانترین روش بدست آوردن این اطلاعات می باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناسبت روز جهانی غذا مراسم آشپزی سالم و غذای سالم در فرهنگسرای شهید بهشتی تبریز با همکاری شهرداری تبریز و شعار نمک کمتر، شکر کمتر، غذای کمتر، تغذیه سالم برگزار شد. دکتر یوسف رمضانی مدیر غذای این معاونت در این مراسم شعار ملی هفته غذا را بیان کرده و ارتقا سلامت و بهبود تغذیه را با آگاهی از نشانگرهای تغذیه ای تشریح کرده و ادامه داد: سلامت عمومی در گرو تغذیه سالم و تغذیه سالم و ارتقا آن با داشتن آگاهی و اطلاعات کافی از مواد غذایی به دست می آید که نشانگرهای رنگی روی برچسب مواد غذایی و آشامیدنی این عمل را بسیار آسان کرده و با یک نگاه کوتاه می توان با توجه به شرایط جسمی فرد به کلیات یک محصول غذایی خریداری شده با توجه به رنگ های موجود در نشانگر آن پی برد.
دکتر رمضانی به نشان ایمنی و سلامت به عنوان بالاترین نشان کیفیت و ایمنی غذایی اشاره کرده و بر اهمیت محصولات دارای این نشان تاکید کرد. در این مراسم از طرف معاونت غذا و دارو برای شرکت کنندگان کارت های اصالت و کارت علائم چهارگانه ( آرم سازمان ، نشانگر رنگی ، نشان ایمنی و سلامت و برچسب اصالت و سلامت ) به همراه دفترچه یادداشت توزیع گردید.
 
آلبوم تصاویر برگزاری مسابقه غذای سالم

  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 682