رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس : کارهایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده است مسرت بخش است
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس : کارهایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده است مسرت بخش است
جلسهی کمیسیون اصل ۹۰ در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور رئیس دانشگاه ، هیئت رییسه و اعضای این کمیسیون برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، محمدرضا امیر حسنخانی عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در این جلسه اظهار کرد: ما در استانهای مختلف حضور پیدا کرده و مسایل را در دو زمینه بررسی کرده و نتایج را به رییس مجلس شورای اسلامی گزارش کرده و اگر هم بنا باشد در صحن مجلس در قالب یک گزارش ارائه میشود.
وی با اشاره به عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: خرسندیم و تبریک میگوییم به خاطر کارهایی که توسط این دانشگاه انجام شده، مدیران، معاونان و اعضای دانشگاه کارهای زیادی انجام دادهاند که مسرت بخش است.
ایشان افزود: ما مشکلات عدیدهای در حوزه بهداشت و درمان داریم که در این راستا اعضای هیات عملی، پرستاران، آزمایشگاهها، تجهیزات پزشکی و... طلبکار بوده و مشکلات زیادی دارند و ما نتوانستیم کاری کنیم اما به دنبال آن هستیم که راهکاری در این رابطه پیدا کنیم.
وی افزود: از دکتر صومی تقاضا داریم بعد از طی جلسات، یک گزارش کامل کتبی از عملکرد دانشگاه ارائه کنند و هم پیشرفت ها و هم مشکلات و هم آمار کمی را هم ارائه دهند.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز مسایل و مشکلات خود را مطرح کند، گفت: در فصل بودجه ۹۷ قرار داریم و ممکن است لازم باشد به رییس کمیسیون برنامه و بودجه نیز نظرات خود را ارائه دهیم چون ما صرفا از طرف کمیسیون اصل ۹۰ نیامدهایم، حکمی است که رییس مجلس به کمیسیون اصل ۹۰ داده تا وارد مسایل شود و پیگیری کند.
وی بیان کرد: حتی اگر بتوانیم دو مورد از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی تبریز را حل کنیم برای ما بسیار ارزش خواهد داشت و حتی اگر بتوانیم بخشی از مشکلات بیماران، دانشجویان و... را حل کنیم برای ما ارزشمند است، دانشگاه باید در مورد برخی از موارد قانونی و آییننامهها که شاید اگر تغییر پیدا کند فضای بهتری برای فعالیتهای دانشگاه فراهم بشود و یا در مورد دانشجویان اگر موضوعی است که مجلس بتواند در این راستا اقدام یا کمکی انجام دهد، ارائه دهد
امیر حسنخانی در پایان خاطرنشان کرد: آمدهایم تا در جهت همافزایی و پیشرفت امور کمک کنیم.
اکبر ترکی، عضو کمیسیون اصل ۹۰ نیز در این جلسه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با داشتن هویت اسلامی، تمدن ایرانی و روحیه انقلابی در راستای پیشرفت، بیان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی تبریز این سه شاخصه در کنار هم بوده است.و به نوعی سرزندگی در شهر تبریز مشهود است.
وی افزود: هر خوبی و پیشرفتی باید تکامل پیدا کند و امید است با این همافزایی به اهداف ترسیم شده برسیم.
ترکی افزود: ما آمدهایم که چالشها و مسایل طرح تحول نظام سلامت را بررسی کنیم، این موضوع دغدغهی رهبری، مردم و و رییس جمهور بوده که آغاز شد و کارهایی خوبی نیز در قالب آن انجام شد، اما هر کار بزرگی نقایصی نیز دارد که باید بررسی کنیم تا اساس کار از بین نرود.
ایشان افزود: اینجا هستیم تا همه همجهت، باعث این تعالی که نمونه بارز آن نیز در تبریز میبینیم دست به دست هم داده و در کشور ببینیم.
محمد اسماعیل سعیدی، عضو اصل کمیسیون اصل۹۰ مجلس نیز در این جلسه با اشاره به پیشینهی تاریخی و علمی تبریز بیان کرد: اولین خطبهی شبعی در مسجد جامع تبریز خوانده شده و اولین دانشگاه جهان اسلام نیز که تبریز راهاندازی شده از جمله افتخارات ایران اسلامی است.
وی افزود: در دوره ی مشروطیت هم اگر حرکتی از مردم تبریز نمیشد، خسارات سنگینی به بار میآمد.
وی ادامه داد: امیدواریم که سفر اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس توام با خیر و برکت باشد و عزیزان در این چهار روز موفق باشند.
وی ادامه داد: بنده نیز از دکتر صومی و همکاران دانشگاه قدردانی میکنم و انصافا اقدامات بسیار خوب و پرشتابی در عرض چند سال توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده و امید است که این جهش و اقدامات استمرار داشته و مشکلات حوزه سلامت، درمان و بهداشت استان به نحوی مدیریت شود که تمامی این مشکلات روزی مرتفع شود.
سعیدی گفت: نیاز است که حتما موضوعات و مسایل مطرح شده از سوی دانشگاه در حوزهی بهداشت، درمان و سلامت به صورت متنی و مستدل گزارش شود.
در ادامه جلسه نیز تمام معاونین دانشگاه گزارش مبسوطی از فعالیتهای انجام گرفته در حوزه های مربوطه را گزارش دادند
حسنخوانی، عضو هیات رییسه کمیسیون اصل ۹۰ در پایان تاکید کرد: این آمد و رفت ها یقینا ثمره دارد و به استان هایی که رفتیم چالش ها مطرح شده است و بسیار مفید است، ما زبان شماییم و مطمئنیم که بعد از بررسیها اصلاح مسایل حتما انجام میشود.
آلبوم تصاویر جلسه مشترک کمیسیون اصل 90