تاریخ : دوشنبه 29 آبان 1396
کد 5610

تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا ودارو وپلیس فتا منعقد گردید

در راستای ارتقای سلامت مردم ورسیدن به امنیت پایدار وکامل در فضاهای مجازی تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا ودارو وپلیس فتا منعقد گردید
تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا ودارو وپلیس فتا منعقد گردید
در راستای ارتقای سلامت مردم ورسیدن به امنیت پایدار وکامل در فضاهای مجازی تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا ودارو وپلیس فتا منعقد گردید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه امضاء تفاهم نامه که به میزبانی معاونت غذا ودارو در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد دکتر نعمتی معاون غذا ودارو ضمن خوش آمدگویی به مدعوین جلسه رئیس پلیس فتای استان آذربایجانشرقی سرهنگ محمودی وهیات همراه در خصوص اینکه جلسه فوق ماحصل جلسات قبلی بوده است گفت: در خصوص حوزه سلامت یک سری مخاطراتی از قبیل قاچاق دارو ، لوازم آرایش وبهداشتی ،مواد غذایی ، تجهیزات پزشکی و مکمل های دارویی و ورزشی و... وجود دارد که اخیرا"  هم در فضاهای مجازی زیاد به این نوع تبلیغات پرداخته می شود وافرادی هم در این راستا به فضاهای مجازی رخنه کرده اند واز این طریق اقدام به توزیع وفروش اقلام مورد نیاز مردم در حوزه سلامت می نمایند که باید به طرق ممکن جلوی این افراد سودجوگرفته شود.
ایشان بامعرفی معاونین در قالب چهار مدیریت دارویی ، غذایی ،  تجهیزات پزشکی وآزمایشگاهی همکاری همه جانبه این معاونت را با پلیس فتا را خواستار شد.
سرهنگ محمودی رئیس پلیس فتا استان آذربایجانشرقی ضمن تبریک حلول ماه مبارک ربیع الاول وعرض قبولی تعزیه های ایام محرم وصفر و تقدیر وتشکر از زحمات معاونت غذا ودارو  ودستگاه قضایی همکاری وهماهنگی بیش از پیش  پلیس فتا ومعاونت غذا ودارو را خواستار شد
ایشان در ادامه سخنان خویش هدف از امضاء این تفاهم نامه را رسیدن به یک امنیت پایدار وکامل در فضاهای مجازی اعلام کرده وفعالیت وهمکاری صمیمانه صدا وسیما را در این راستا با تهیه کلیپ ها ، فیلم  و... پر اهمیت دانسته واعلام داشت که پلیس فتا نیز در این خصوص آماده همکاری با این سازمان است
وی همچنین از خبرنگاران وروابط عمومیها به عنوان ( افسران جنگ نرم) یاد کرده وهمکاری صمیمانه آنان را نیز در این مقوله لازم وضروری دانست.
سرهنگ محمودی به کسانی که در فضای مجازی اقدام به فعالیت های غیر قانونی در خصوص به مخاطره انداختن سلامت وامنیت مردم می کنند هشدار داده  وافزود بزودی با این مجرمان فضاهای مجازی برخورد قانونی خواهیم کرد وادامه فعالیت آنان نیز در این فضاها ممنوع اعلام خواهد شد .
در خاتمه  به شهروندان عزیز توصیه گردید که دارو را از مراکز وداروخانه های معتبر تهیه نمایند و به تبلیغ دارو در فضاهای مجازی اعتماد ننموده  واز هرگونه خرید دارو ومکمل های دارویی وورزشی از طریق پیک ، کانال  ویا واریز مبالغی به شماره حسابهای نامعتبر خودداری نمایند .
گفتی است تفاهم نامه همکاری بین دکتر نعمتی معاون غذا ودارو و سرهنگ محمودی رئیس پلیس فتا در سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو امضاء شد
 
 
 
آلبوم تصاویر تفاهم نامه ما بین پلیس فتا ومعاونت غذا ودارو

  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 399