"محمدمهدی بحرالعلوم"، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در این اختتامیه اظهار کرد: مجموعهی تلاشهای دانشجویان، اساتید و همکاران دانشگاههای علوم پزشکی سبب کسب رتبههای برتر و ارتقاء مرکز قرآن و عترت وزارتخانه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، "محمدمهدی بحرالعلوم"، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در این اختتامیه اظهار کرد: مجموعهی تلاشهای دانشجویان، اساتید و همکاران دانشگاههای علوم پزشکی سبب کسب رتبههای برتر و ارتقاء مرکز قرآن و عترت وزارتخانه شد.
وی در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری جشنوارههای قرآنی وزارت بهداشت گفت: جذب حداکثری مخاطبان به فعالیتهای قرآنی، ارتقاء کیفیت فعالیتهای قرآنی و تاثیرگزاری از جمله اهداف این جشنواره به شمار میآیند.
وی خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار، حدود هفت درصد از دانشجویان ما در فعالیتهای قرآنی مشارکت دارند و این آمار در مورد کل کشور نیز صدق میکند. از دانشجویان انتظار میرود تبلیغ چهره به چهره داشته باشند؛ به طوری که اگر هر دانشجو پنج نفر را به فعالیتهای قرآنی دعوت کند، میزان مشارکت در فعالیتهای قرآنی به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
"دکترعلی اکبر طاهر اقدم"، قائم مقام رئیس و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم اظهار کرد: خداوند قرآن را به عنوان درس زندگی نازل کرد، اما استفادهی مناسب و درستی از این آیات نمیشود.
وی افزود: افراد در لحظات مختلفی همچون عقد، فوت و مسافرت به قرآن پناه میبرند و این در حالی است که غافل هستیم و از آیات قرآن بهرهی لازم را نمیبریم.
وی تاکید کرد: جوانان سعی کنند آیات قرآن را سرلوحهی زندگیشان قرار دهند. تمامی موازین اخلاقی پسندیده در دنیا از قرآن گرفته شده است که بر اثر غفلت ما مورد بیتوجهی قرار گرفته است.
انسان ممکنالخطا بوده و امید است با عمل به آیات قرآنی حسرت غفلت از قرآن را در یومالحساب نداشته باشیم.
"حجتالاسلام دکتریوسف خیری"، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه با بیان این که قرآن به تعبیر طلبهها اسم مصدر و به معنای شایستهی خواندن است، گفت: در احادیث مختلف همواره تاکید شده است که در خواندن قرآن از هم پیشی بگیرید و تنها خواندن آن کافی نیست.
وی افزود: هر آنچه برای هدایت بشر لازم است در قرآن ذکر شده و تمام آنچه در قرآن وجود دارد، حق است. همهی ابعاد قرآن اعجاز است؛ چرا که کلمات، چینش و ساختار آن برای عموم قابل فهم است.
وی با تاکید بر این که قرآن و عترت از هم جدا نیستند، گفت: امامان معصوم (ع) و قرآن هر دو نمادهای مختلفی از یک حقیقت هستند که یکی نماد ظاهری و دیگری نماد باطنی به شمار میآید.
آیین اختتام بیست و دومین جشنوارهی قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تقدیر از اساتید، کارمندان و دانشجویان برگزیدهی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
کاروان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بیست و دومین جشنوارهی قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور موفق به کسب رتبهی سوم شد.