دکتر طاهر اقدام معاون اجتماعی دانشگاه در مراسم اختتامیه این کارگاه گفت: قطعاً وزارت بهداشت و یا دانشگاه های علوم پزشکی به تنهایی نمی توانند حافظ و تامین کننده سلامتی مردم باشند. همه ما در همه بخش ها باید به سلامت توجه کنیم و مدام اثرات تصمیم های خود را بر سلامتی مردم مورد ارزیابی قرار دهیم.
دکتر دشمنگیر، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مسئول برگزاری این دوره، هدف از برگزاری این کارگاه را افزایش همکاری های بین بخشی و تسهیل تبادل تجربیات و درس های آموخته برای اجرا و نهادینه کردن رویکرد سلامت در همه سیاست ها یا Health in all polices عنوان کرده وافزود: بهره گیری از این رویکرد در یک جامعه، دولت را قادر می سازد تا در پاسخدهی به نیازهای سلامت و تندرستی مردم یکپارچه عمل کند.
مسئول برگزاری دوره در پایان ضمن تشکر از حمایت های دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت اگر حمایت های دانشگاه علوم پزشکی تبریز و به ویژه معاونت محترم اجتماعی دانشگاه، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت دانشگاه نبود، این کارگاه نمی توانست با این موفقیتی که در حال حاضر شاهد آن هستیم، برگزار گردد. امیدواریم که بتوانیم از تجارب کسب شده در این دوره برای اجرای موفق تر دوره های بعدی که در سطح ملی و بین المللی می باشد استفاده کنیم.