اعضای بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی جهت تأسیس رشته دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی از قسمتهای مختلف دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دکتر هدایت حسینی (دبیر محترم بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی)، دکتر محمد مرتضویان و دکتر سید محمد مظلومی اعضای بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی از آزمایشگاهها و امکانات دانشکده تغذیه وعلوم غذایی بازدید کرده و؛ سپس در جلسهای که با حضور اعضای هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی و ایمنی و بهداشت مواد غذایی شرکت نمودند.
به گزارش فوق دکتر احسانی رئیس دانشکده در ابتدای جلسه طی سخنان کوتاهی خلاصهای از اهم فعالیتهای انجام یافته طی چند ماه اخیر برای رفع مشکلات موجود و ارتقاء سطح خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز را ارائه نمود.
در ادامه دکتر علی تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه از آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی تبریز را جهت برطرف نمودن مشکلات احتمالی و آماده نمودن زیر ساختهای آزمایشگاهی مورد نیاز جهت تأسیس رشته را اعلام کرد.
همچنین دکتر حسینی دبیر محترم بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی اظهار امیدواری کرد با تصویب پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بهداشت و ایمنی در دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آیندهی نزدیک، سطح فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بیش از پیش افزایش یابد.