تاریخ : شنبه 16 دي 1396
کد 6012

مدیریت ایمنی مواد غذایی در معاونت غذا ودارو برگزار گردید

برگزاری دوره دو روزه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ایزو 22000 در معاونت غذا و دارو
برگزاری دوره دو روزه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ایزو 22000 در معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوره دو روزه ممیزی شامل ایزو 22000 و  19011 در سالن آمفی تاتر معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان این معاونت و شبکه های استانی برگزار گردید. مدرس این دوره دکتر ساسان رضایی از سرممیزان بین المللی و کشوری الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی و الزامات آن در طول زنجیره تولید مواد غذایی تا مصرف کننده نهایی و خطرات بالقوه و کنترل و نظارت برآن و همچنین نحوه ممیزی و بازرسی سیستم های مدیریت کیفیت را بطور کامل تشریح کرد.
دکتر رضایی در این دوره آموزشی گفت: ایمنی و ثبات کیفیت مواد غذایی مقوله مهمی بوده که استاندارهای بین المللی ایزو در تمامی کشورهای دنیا به صورت خود جوش در این موضوع اجرایی می شود و واحد تولیدی که بخواهد در عرصه رقابت جهانی پایدار و رو به پیشرفت حرکت کند بالااجبار ملزم به رعایت استانداردهای بین المللی است.
وی ادامه داد: داشتن فرایند منظم و مشخص با ثبت اطلاعات تولیدی صرفا وقت گیری برای واحد تولیدی نبوده و برای واحد تولیدی علاوه بر ثبات بازار سود آوری را نیز باید به همراه داشته باشد.  
در این دوره چندین کارگاه عملی نیز برگزار شده و در پایان دوره جهت اعطای گواهی به شرکت کنندگان، آزمون نهایی برگزار گردید.
 
 
 
آلبوم تصاویر کارگروه مدیریت ایمنی مواد غذایی 22000 معاونت غذا ودارو

  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 338