تاریخ : دوشنبه 16 بهمن 1396
کد 6239

از شعار تا عمل:

در بیش از 500 محصول غذایی و آشامیدنی استان کاهش قند، نمک و چربی داشته ایم.

معاون غذا و دارو: شعار کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس در محصولات تولیدی استان را در عمل پیاده کردیم.
از شعار تا عمل:
در بیش از 500 محصول غذایی و آشامیدنی استان کاهش قند، نمک و چربی داشته ایم.
معاون غذا و دارو: شعار کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس در محصولات تولیدی استان را در عمل پیاده کردیم.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از دکتر محبوب نعمتی در راستای برنامه عملیاتی و پیاده سازی شعار کاهش مصرف قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس واحدهای تولیدی استان همکاری قابل توجهی با معاونت غذا و دارو داشتند. دکتر نعمتی در این گزارش ادامه داد: در آغاز برنامه عملیاتی با مدیران عامل و مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت استان جلسات تخصصی داشته و درخصوص اهداف سازمان غذا و دارو با آنها بحث و گفتگو کردیم که در راستای آن با همکاری واحدهای تولیدی در استان تاکنون بیش از 500 محصول، کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس داشته و این روند برای تمامی محصولات در حد امکان و در صورت عدم مختل شدن فرمولاسیون ادامه خواهد داشت.
دکتر نعمتی همچنین گفت:  شعار کاهش مصرف نمک، قند، چربی و اسید های چرب ترانس سال هاست که به عنوان پیام سلامتی ذکر می شود ولی امسال با هدف گذاری مشخص و اصلاح و کاهش مقادیر مذکور در  پروانه های بهداشتی ساخت این شعار را در محصولات واحدهای تولیدی استان به عرصه ظهور رسانده و عملی ساختیم که بی شک از پیشتازان این برنامه در کشور بوده و اقدام موثری برای رسیدن به اهداف سلامت محوری وزارت بهداشت و درمان برداشته ایم. وی همچنین ادامه داد: بی شک کنترل و کاهش این مقادیر در مرحله تولید اولین قدم می باشد و مصرف کنندگان در گام بعدی هنگام خرید محصولات غذایی و آشامیدنی به نشانگرهای رنگی و رنگ مقادیر نمک، قند، چربی و اسید چرب ترانس روی برچسب توجه نمایند.  
 
 
  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 291