تاریخ : پنجشنبه 17 اسفند 1396
کد 6456

همزمان با میلاد بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) :

نهمین دوره از مسابقات جام فجر کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به کار خود پایان داد

آیین اختتامیه‌ی نهمین جشنواره‌ی فرهنگی ورزشی جام فجر اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار شهید شایان مهر دانشکده پزشکی تبریز برگزار شد و در پایان این مراسم از تیم ها ، مدال آوران و نفرات برتر تجلیل به عمل آمد.
 

حبیب قاضی‌زاده ، ريیس اداره ورزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مراسم اختتامیه‌ی نهمین جشنواره‌ی فرهنگی ورزشی جام فجر اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: چارت تشکیلاتی تربیت بدنی کارکنان از بهمن سال گذشته در وزارت بهداشت مصوب و تشکیل شد.
وی افزود: این دوره از مسابقات جام فجر اساتید و کارکنان با مشارکت سه هزار و ۲۲۷ نفر برگزار شد که شاهد افزایش سه برابری میزان مشارکت در بانوان و افزایش یک برابری آن در آقایان بودیم، به همین ترتیب تیم فوتسال آقایان با ۴۳ تیم و گروه طناب کشی و داژ بال در خانم‌ها به ترتیب با ۳۱ و ۲۲ تیم بیشترین شرکت کننده را داشتند ؛ شور و حال این دوره از مسابقات چشمگیر بود و برنامه‌ها در راستای توسعه‌ی فعالیت‌های ورزشی است.
دکترعلی اکبر طاهراقدم ، قائم مقام رئیس و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: سلامتی، جوانی و امنیت جزو مواردی هستند که با از بین رفتن آن، متوجه اهمیت این نعمات می‌شویم، از این رو باید حداکثر استفاده را از این نعمات ببریم.
وی با بیان این که تنها متولی و مجری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیست، گفت: به منظور عقد قرارداد اخوت و هم‌اندیشی در حوزه‌ی سلامت، مجمع سلامت استان روز شنبه، نوزدهم اسفند ماه با حضور تمامی مدیران ارشد استان، فرمانداران و ائمه‌ی جمعه برگزار می‌شود.
وی در ادامه با تاکید بر نقش ورزش در سلامتی گفت: هیات رییسه‌ی دانشگاه مسئول تامین سلامتی مردم و کارکنان دانشگاه است، از این رو آماده‌ی هزینه کرد کامل برای تامین امکانات و اجرای برنامه‌های ورزشی به منظور تامین سلامت روحی و جسمی کارمندان هستیم؛ چرا که سلامت کامل روحی و جسمی کارکنان سبب ارایه‌ی خدمت شایسته به ارباب رجوع خواهد شد که تحقق این امر نیز همت تمامی اعضا را می‌طلبد.
وی در ادامه با اشاره به جمله‌ی معروف "بهشت زیر پای مادران است" افزود: حضرت فاطمه (س) مدافع حریم ولایت بوده و همه‌ی ما باید ایشان را الگویی برای خود قرار دهیم. تحمل سختی‌های دوران بارداری، شیردهی و تربیت کودک، مادران را شایسته‌ی بهشت کرده است؛ چرا که کسی جز مادر نمی‌تواند این سختی‌ها را تحمل کند.
"حجت‌الاسلام دکتر یوسف خیری"، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در پایان اظهار کرد: شوهرداری، بچه‌داری و سبک زندگی حضرت زهرا (س) باید الگویی برای زندگی همه باشد. روح انسان مذکر و مونث نمی‌شناسد و جنسیت به روح مادی تعلق دارد، از این رو حضرت فاطمه زهرا الگویی برای همگان است و معنویت، تقوا و ایثار ایشان باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
وی ادامه داد: در دین ما بر صرف وقت بیشتر برای خانواده تاکید شده است. اما امروزه، ارتباط زن و شوهر و فرزندان با والدین محکم نیست و خانواده‌ها با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند.
"دکتر عباسعلی درستی"، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه با بیان این که کشور ما برای افزایش تحرک فیزیکی در کشور در قبال سازمان ملل و سازمان جهانی بهداشت مسئول بوده و  نسبت به افزایش آن متعهد شده است، گفت:  سازمان بهداشت جهانی در نظر دارد تا سال ۲۰۲۵ تحرک فیزیکی را افزایش داده و به این ترتیب تا حدودی از بروز مرگ و میرها پیشگیری کند و کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نبوده و باید گزارش عملکرد خود را در شهوریور ماه سال آتی به سازمان ملل ارائه کند.
وی با تاکید بر قابلیت‌ها و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز عنوان کرد: امیدواریم در سال‌های آتی شاهد برنامه‌ریزی‌های بهتری در حوزه‌ی ورزش باشیم؛ چرا که با تکیه بر ظرفیت‌های این دانشگاه می‌توان به جایگاه‌های شایسته‌تری دست یافت. ورزش یکی از مطالبات اصلی کارکنان دانشگاه بوده و امید است این موضوع  بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
آیین اختتامیه‌ی نهمین جشنواره‌ی فرهنگی ورزشی جام فجر اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار شهید شایان مهر دانشکده پزشکی تبریز برگزار شد و در پایان این مراسم از تیم ها ، مدال آوران و نفرات برتر تجلیل به عمل آمد.
 
  • نوشته شده
  • توسط علی همراهی
  • تعداد بازدید 423