دکتر احسانی: دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی خود را ملزم به هماهنگی با سیاستهای کلی دانشگاه در این حوزه میداند.
در جلسهای که معاونین غذا-دارو و بهداشت دانشگاه، اعضای هیأت رئیسهی دانشکده و مدیران گروه تشکیل شد ، ابتدا رئیس م دانشکده، دکتر احسانی، ضمن خوشامدگویی به نقش حمایتی آموزشی و پژوهشی دانشگاه و مسائل تخصصی مرتبط با تغذیه و علوم غذایی اشاره نموده و تأکید کرد: دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی خود را ملزم به هماهنگی با سیاستهای کلی دانشگاه در این حوزه میداند.
در ادامه، دکتر طریقت، معاون تحقیقات و فناوری دانشکده، گزارش مفصلی از دلایل طرح جشنوارهی تغذیه سالم ارائه کرده و از حمایتهای بی شائبهی مدیر فناوری سلامت دانشکده و معاون پژوهشی دانشگاه قدردانی کرد. سپس دکتر نعمتی معاون غذا – دارو دانشگاه، ضمن تأکید بر فرهنگ سازی در سطح کارخانههای صنایع غذایی جهت تولید غذاهای با کیفیتتر و سالمتر، پیشنهاد تشکیل شورایی در سطح دانشگاه برای هماهنگیهای بیشتر را ارائه نمود.
همچنین،دکتر درستی معاون بهداشتی دانشگاه نیز ضمن تشکر از تشکیل جلسه و تأکید بر تشکیل شورای غذا و تغذیه دانشگاه و نیز آمادگی همه جانبهی معاونت بهداشتی را اعلام نموده و اجرای برنامههای مفید و مثبت در کل استان را خواستار شد.