دکتر محمد حسین صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی و رییس سمپوزیوم در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از مسیر علمی طی شده برای مرکز جامع سلولهای بنیادی دانشگاه و اقدامات ارزنده در این مرکز، از افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه در ماههای آتی ...
دومین سمپوزیوم علمی کاربرد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری های گوارش، کبد و پانکراس به همت مرکز تحقیقات گوارش، کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با همکاری مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان (SCARM) از سری کارگاه های ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در تاریخ ۷ تیر ماه در تبریز برگزارشد
در این سمپوزیوم که به ریاست جناب آقای دکتر محمدحسین صومی و با حضور جناب آقای دکتر دکتر حمیدیه دبیر ستاد علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید به آخرین نتایج علمی و دستاوردهای جهانی در راستای کاربرد پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی در تشخیص و درمان بیماری های گوارش، کبد و پانکراس پرداخته شد، در ضمن برای اولین بار در این همایش با تشکیل ایده بورد فرآیند نوآورانه حل چالش های موجود در بیماری های گوارش از طریق ایده پردازان و فناوران مورد اجرا قرار گرفت .
دکتر محمد حسین صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی و رییس سمپوزیوم در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از مسیر علمی طی شده برای مرکز جامع سلولهای بنیادی دانشگاه و اقدامات ارزنده در این مرکز، از افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه در ماههای آتی خبر داد.
ایشان با بیان تجربیات مشابه مراکز علمی و تحقیقاتی دانشگاههای فرانسه، اعم از ایمپلتیشن دیوایس های قلب و رویه های مراکز تحقیقات کاردیولوژی و سیمولیشن اندوسونوگرافی از افزایش اقبال کشورهای مختلف به مقوله سلولهای بنیادی و بازساختی و تولیدات مولکولی سلولی و سرمایه گذاری های کلان در این حوزه به عنوان مزیت رقابتی یاد کرده و تاکید کرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز به واسطه زیرساختهای تامین شده و به پشتوانه حمایت دوستان و اساتید متعهد میتواند محصولات برای ارائه به جامعه داشته باشد و متعهد شویم که در سالهای آتی محصول ارائه دهیم.
دکتر صومی با بیان مصادیق توانمدی های دانشگاه همچون رونمایی تخت جدید اورژانس و تولید شبیه سازی آناتومی مجازی طراحی شده توسط تیمی متشکل از پزشکان و مهندسین الکترونیک و کامپیوتر تشریح نمود که این دستگاه فقط توسط اسرائیل تولید میشد و نمی شد از آنجا تهیه گردد لذا با همت جوانان و اساتید دانشگاه طراحی و تولید شد و دامه داد، انجام پیوندهای موفق اعضاء اعم از پیوند مغز استخوان ، پیوند قلب و پیوند کبد مایه مباهات دانشگاه است و ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک با تلاش دوستان شاهد فرایند های انتقال سلول ، تولید سلول و تولید بافت و... نیز باشیم.
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی برای حمایت از تولیدات شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت از حمایتهای دکتر حمیدیه از مرکز سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی دانشگاه تشکر کرد و از حضور تمام وقت دکتر رشیدی ریاست جدید مرکز سلولهای بنیادی در این مجموعه برای فعالیت پرشتاب در مرکز خبر داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت : امیدوارم با توسعه نوآوری های دانش بنیان بتوانیم قسمتی از هزینه های جاری خود را بجای نفت از دانش، قدرت مغز و خلاقیت دانشمندان خودمان تامین نماییم.