تاریخ : سه شنبه 9 مرداد 1397
کد 7293

در مراسم افتتاحیه نشست نشریات

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه تبریز در نشست نشریات دانشجویی وزارت بهداشت:

انتشار نشریات دانشجویی بعد از انقلاب رشد قابل توجهی داشته است

انتشار نشریات دانشجویی بعد از انقلاب رشد قابل توجهی داشته است
 
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در آیین افتتاحیه چهارمین نشست سراسری خانه نشریات دانشجویی وزارت بهداشت گفت: انتشار نشریات دانشجویی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رشدقابل توجهی داشته است. هر چند در برخی از سال‌ها با رکود مواجه شد؛ اما اوج روزنامه‌نگاری دانشجویی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۷۵ روی داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، امام جمعه شهر تبریز افزود: انتشاربیش از چهار هزار عنوان نشریه دانشجویی از سال ۷۵ به بعد موید این مساله است که بعد از انقلاب به نشریات دانشجویی اهمیت خاصی داده می‌شود. در حالی که قبل از سال ۷۵ کل نشریات دانشجویی کشور شاید بیشتر از هزار عنوان نبود.
حجت‌الاسلام ال هاشم خاطرنشان کرد: فلسفه وجودی نشریات دانشجویی در وهله اول فکر کردن و تمرین کارگروهی وهمچنین عمل کردن به ایده‌ها و طرح‌ها است. قطعا دانشجویان از این طریق می‌توانند با یکدیگر تبادل افکار داشته باشند و برای رسیدن به فهم مشترک و یک نتیجه واحد، باید دانشجویان بیش از پیش به کار گروهی مبادرت بورزند چرا که نتیجه کار گروهی ومشورتی بازخورد و بازدهی بهتری خواهد داشت.
وی اظهارکرد: مهم‌ترین نقص جامعه ما عدم وجود روحیه کارگروهی است که باید در نشریات دانشجویی و در فضاهای دانشگاهی این روحیه‌ را بیش از پیش درمیان دانشجویان تقویت کرد. باید دانشجویان را به سمتی سوق دهیم که آنها با خرد جمعی و فعالیتهای گروهی بتوانند به اهدافشان نزدیک‌تر شوند. امروزه ما شاهد هستیم حتی اکتشافات و اختراعاتی که رخ می‌دهد وکارهای نوینی که انجام می‌شود همه درنتیجه کارهای گروهی تحقق می‌یابد و قطعا نتیجه کار گروهی است که انسان را موفق می‌کند.
وی گفت: مقام معظم رهبری همواره نشریات تخصصی را فضای مناسبی برای بیان افکار واندیشه‌ها معرفی کردند و معتقدند که این نشریات می‌تواند زمینه مناسب برای شناسایی و پرورش نخبگان را به خوبی فراهم کند و نقش نشریات دانشجویی انکارناپذیراست.
آل هاشم گفت: توسعه کشورها نیازمند آگاه‌سازی است و باید در راستای آگاهی بخشی به جامعه فعالیت‌های زیادی انجام شود و بدون افزایش آگاهی قطعا توسعه همه جانبه اتفاق نخواهد افتاد.
وی گفت: نشریات دانشجویی می‌توانند فضای فرهنگی دانشگاه را مورد نقد و بررسی قرار دهند و مسؤولان را نسبت به مسائل موجود در فضای فرهنگی دانشگاه حساس کنند. البته ایجاد فضای با نشاط وامید درمیان دانشجویان و جذب علاقه‌مندان به فعالیت‌های فرهنگی از دیگر نتایج رونق فضاهای رسانه ای در دانشگاه‌ها به شمار می‌رود.
آل هاشم خطاب به دانشجویان و فعالان حوزه نشریات دانشگاهی گفت:کار شما فعالان نشریات دانشجویی کار خیلی ارزشمندی است و ما اقدام شما را ارج می‌نهیم .

 
 
  • نوشته شده
  • توسط علی همراهی
  • تعداد بازدید 179