تاریخ : سه شنبه 23 مرداد 1397
کد 7406

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گردهمایی پزشک خانواده روستایی در تبریز:

در بحث احداث و تاسیس خانه های سلامت خوب عمل کرده ایم

دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گردهمایی سازمان بیمه سلامت ایران و معاونت بهداشت وزارت در برنامه پزشک خانواده روستایی در تبریز اظهار داشت : برای خدمت رسانی بهتر نیازمند بازنگری در روش های اجرایی و عملیاتی حوزه سلامت هستیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان بیمه سلامت استان ، محمد حسین صومی  با بیان این مطلب افزود:برای خدمت رسانی بهتر نیازمند بازنگری در روش های اجرایی و عملیاتی حوزه سلامت هستیم.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریزدر خصوص وضعیت اجرایی طرح سلامت و پزشک خانواده روستایی گفت : علیرغم اقدامات خوبی که انجام گرفته اما تا رسیدن به سطح مطلوب خدمات  فاصله داریم .
وی با بیان اینکه تصویب طرح سلامت و پزشک روستایی  یک گام بزرگ برای نیل به  هدف خدمات  رسانی سلامت روستایی بود افزود : با وجود شش سال از اجرا  تاثیر قابل قبولی نداشته است.
وی  ضمن تاکید بر لزوم حذف بروکراسی  های زاید در  نظام سلامت افزود: در بحث زیر ساخت ها ،احداث و تاسیس خانه های سلامت  خوب عمل کرده ایم  ولی این کافی نیست. چراکه آنچه لازم است اجرای صحیح و جامع نظام ارجاع است.
وی گفت : امروز بیش از هر زمان دیگر، وحدت رویه و رسیدن به مفاد مشترک در خصوص نحوه اجرایی کردن قوانین و بخشنامه های نظام ارجاع و پزشک خانواده ضروری به نظر می رسد .
وی با ابراز امیدواری درباره اجرایی شدن  کامل و درست طرح پزشک خانواده روستایی گفت:کیفیت خدمات روستایی در جامعه روستایی باید به سطح مطلوب تری برسد
همچنین وی خواستار تصویب قوانین و آیین نامه های  شفاف و روان در حوزه درمان شد تا مشکلات موجود در حوزه اجرا  به حداقل برسد .
وی تاکید کرد : خوشبختانه پتانسیل خوبی در دانشگاهها وجود دارد به شرط آنکه کار با صدور آیین نامه های دشوار و ابهام دار سخت نشود.
 
سرپرست دفتر مدیریت خدمات عمومی بیمه سلامت ایرانیان هم در این گردهمایی ، هدف از برگزاری این همایش را همکاری تنگاتنگ مدیران کشوری با ادارات کل بیمه های سلامت استان ها دانست.
محمدرضا میرزایی، دستیابی به جایگاه والای نظام سلامت کشور را در گرو گسترش خدمات سطح یک و برنامه ریزی هرچه دقیق تر وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر در اجرای طرح های مربوطه دانست.وی اذعان کرد: امروز در جایگاهی قرار داریم که به قوت می توانیم بگوییم بعد از گذشت یک دهه توانسته ایم به پرونده سلامت الکترونیک دست یابیم و این امر با تلاش چندین ساله ممکن شده است.
وی با بیان اینکه برنامه پزشک خانواده روستایی 28 میلیون و700 هزار نفر را تحت پوشش دارد، افزود: سال گذشته مبلغ سه هزار میلیارد تومان در تفاهم نامه نظام ارجاع در نظر گرفته شده بود که در سال جاری این مبلغ به دو هزار و 800  میلیارد تومان در ارائه خدمات به سطح یک کاهش یافته است، با این وجود تلاش می کنیم، همین بودجه را مدیریت کنیم تا بهترین خدمات را در سطح یک به مردم ارائه دهیم.
میرزایی تأکید کرد: در سال های گذشته ابلاغ تفاهم نامه به سه ماهه آخر سال موکول می شد، اما امسال تا پایان شهریور ماه ابلاغ خواهد شد.
سرپرست دفتر مدیریت خدمات عمومی بیمه سلامت ایرانیان تاکید کرد: در دستورالعمل سال 97 نکات ابهام نظام ارجاع رفع شده و مباحث مربوط به پرونده الکترونیک، بحث پرداخت و پایش و سامانه پزشک خانواده روستایی به روز شده است و ما سعی می کنیم چالش های موجود را یک به یک حل کنیم.
 
 
 
 
  • نوشته شده
  • توسط بهزاد محمدعلیزاده
  • تعداد بازدید 213