تاریخ : چهارشنبه 25 مهر 1397
کد 7877

محصولات دستکاری شده بخوریم یا نخوریم؟

مناظره محصولات تراریخته به مناسبت روز جهانی غذا به همت انجمن علمی دانشجویان علوم و صنایع غذایی و همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روزجهانی غذا مناظره علمی و چالشی پیرامون مسائل استراتژیک و امنیت غذایی محصولات تغییر یافته ژنتیکی یا تراریخته ها مابین دو عضو هیئت علمی دانشگاهی هر دو با تخصص بیوتکنولوژی،دکتر عباسی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و دکتر باغبان عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز در دو جناح مختلف، به همت انجمن علمی دانشجویان علوم و صنایع غذایی و همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی در محل تالار شهید شایان مهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
 اولین سخنران دبیر انجمن علمی دانشجویان علوم و صنایع غذایی  بابک حیدری به بیان اهداف و دیدگاه ها راجع به کرسی آزاد اندیشی پرداختند و پس از آن اساتید مناظره کننده شروع به مناظره و بحث کردند.
در این کرسی آزاد اندیشی تعداد زیادی از دانشجویان و علاقه مندان به بیان سوالات خود از اساتید پرداخته و این روح آزاد اندیشی و پرسش و پاسخ در تمام مدت جلسه حاکم بود. پس از جمع بندی و اتمام پرسش و پاسخ رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به بیان نکاتی پرداخت.
منطق و احترام بین مناظره کنندگان باعث شد پس از بحث ها و بیان نکات اساتید و همچنین پرسش و پاسخ های جاری در مراسم, اغلب حاضرین بتوانند به نتیجه گیری های فردی خود در این موضوع برسند.
دبیر انجمن علمی صنایع غذایی ضمن تقدیر و تشکر از اساتید مناظره کننده و مسئولین دانشگاهی فضای مراسم را طبق پیش بینی های به عمل آمده کاملا علمی و منطقی و بدور از تعصبات و مسائل شخصی دیدند و ابراز امیدواری کردند که این مناظرات و کرسی های آزاد اندیشی بتواند چراغی در تاریکی های شایعات و موارد غیر علمی باشد.


  • نوشته شده
  • توسط اولدوز یدرنجی
  • تعداد بازدید 67