بررسی الگوی مصرف غذایی و وضعیت تغذیهای فرد و خانوار برای کارشناسان مسئول بهبود تغذیه جامعه استان بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد .
کارگاه آموزشی – توجیهی " بررسی الگوی مصرف غذایی و وضعیت تغذیهای خانوارها " برای کارشناسان مسئول تغذیه شهرستانها، ویدئو کنفرانس کشوری توسط اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه برگزار شد تکمیل هر یک از پرسشنامه ها (اعم از پرسشنامه ۲۴ ساعت یادآمد خوراک خانوار و فرد، پرسشنامه دموگرافیک ، اجتماعی-اقتصادی و پرسشنامه فعالیت فیزیکی فرد پرسش شونده) بصورت آنلاین صورت گرفت .
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، پورعلی رئیس گروه بهبود تغذیه استان بهطور مبسوط روش پرسشگری و بلوکبندی استان را بیان نموده و مقرر گردید زمان انجام بررسی و اجرای پرسشگری ضمن ابلاغ قبلی از دیماه آغاز خواهدشد.
گفتنی است ، در سطح استان 54 خوشه و در هر خوشه 4 خانوار در دو فصل زمستان و بهار، با مراجعه کارشناسان به منازل مورد بررسی تغذیه ای و پرسشگری قرار خواهند گرفت.