تاریخ : يکشنبه 30 دي 1397
کد 8528

در مرکز بهداشت استان برگزار گردید

تامین سلامتی شهروندان با نظارتهای بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ارتقاء می یابد.
کارگاه آموزشی" ارتقای دانش بازرسان محیطی و حساس سازی فرایند بازرسی و برخورداری از رویه یکسان در برخورد با تخلفات مشاهده شده حین بازرسی" در مرکز بهداشت استان برگزار گردید که در این  کارگاه بالغ بر 350 نفر کارشناس  بهداشت محیط استان حضور یافتند.
 به گزارش روابط عمومی  معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از  گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان، در راستای ارتقاء برنامه کنترل موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، همچنین تامین هرچه بیشتر سلامت شهروندان و مصرف کنندگان مواد غذایی، کارگاه آموزشی برای کلیه بازرسان بهداشت محیط استان در تبریز و شهرستانهای معین استانی با هدف ارتقای دانش بازرسان محیطی و حساس سازی فرایند بازرسی و برخورداری از رویه یکسان در برخورد با تخلفات مشاهده شده حین بازرسی، برگزار گردید که بالغ بر 350 نفر پرسنل بهداشت محیط در 6 دوره حضور داشتند.
تبیین آخرین دستورالعملهای وزارتی، شناسایی و کنترل نقاط بحرانی در فرایند بازرسی از محلهای عرضه مواد غذایی، اصول پیاده سازی آیین نامه مقرراتی ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی بر طبق آخرین اصلاحیه قانونی و بهره گیری از آخرین تجارب همکاران در بازرسیهای محیطی برای پرسنل جدیدالورود در بخشهای خصوصی و مجتمع های سلامت از جمله بخشهای مختلف این کارگاه بود.
آشنا ساختن متصدیان با ضوابط نگهداری مناسب مواد غذایی، نظارت بر رعایت بهداشت فردی در تولید مواد غذایی و نظافت عمومی محلهای عرضه، ثبت صحیح اطلاعات بازرسی در سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط موضوعات مورد تاکید در این کارگاه آموزشی بودند.
خاطر نشان میسازد  شهروندان عزیز می‌توانند با تماس به تلفن گویای ۱۹۰ در سراسر کشور ، تخلفات بهداشتی مشاهده شده در در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را گزارش دهند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی گردد.