ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در زمینه مشارکت مردمی از مدل توانمند سازی آموزشی و ارتباطی دانشگاه علوم پزشکی تبریز (SHEP model) بعنوان یک تجربه موفق استفاده کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بعد از برگزاری دوره های تربیت مربی درون بخشی و بین بخشی برای همکاران دانشگاه علوم پزشکی ، سرشاخه های جوانان جمعیت هلال احمر در سراسر استانهای کشور و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد در حوزه جلب مشارکت های مردمی ، اینبار پیرو دعوت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور یک دوره دو روزه کارگاه تربیت مربی برای کارشناسان اداره مشارکت های مردمی شوراهای مبارزه با مواد مخدر استانهای کشور در تهران برگزار شد .
دکتر طاهر اقدم معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن بیان این مطلب که اعتیاد بعنوان اولین آسیب اجتماعی کشور شناخته شده است که همه ابعاد فردی و اجتماعی یک فرد و جامعه را تحت تاثیر قرار می دهند گفت : برای حل چالشهای آن نیاز به اقدام جمعی در قالب یک کار تیمی و منسجم می باشد . از طرف دیگر تسلط به فنون مهارتی و ارتباطی به روز دنیا در برقراری ارتباطات موثر داخل و بین سازمانی بسیار موثر است .
دکتر طاهر اقدم افزود :مدل معرفی شده که از ابتکارات بومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد .بیش از پانزده سال است که در سطح وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی و برای چندین موضوع مهم و روز سلامتی در حال اجراست که در چند سال اخیر وارد فعالیتهای بین بخشی از جمله ،وزارت آموزش و پرورش ،وزارت علوم ،جمعیت هلال احمر و اخیرا هم ستاد مبارزه با مواد مخدر شده است .
گفتنی است : کارگاه تربیت مربی کشوری ستاد مبارزه با مواد مخدر در روزهای 16 و 17 بهمن ماه 1397 در مجتمع فرهنگی شقایق تهران با تدریس دکتر غلامرضا نورآبادی طراح
SHEP model و رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت ،ایمنی وامنیت غذایی آذربایجان شرقی برگزار شد .