رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز: اهداکنندگان عضو و خانوادههایشان بهترین نوع بندگی را به جا آوردهاند
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: اهداکنندگان عضو و خانوادههایشان بهترین نوع بندگی را به جا آوردهاند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترمحمد حسین صومی در مراسم پروانگی که به مناسب گرامیداشت روز ملی اهدای عضو در تالار شهید شایان مهردانشکده پزشکی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: ما در حوزه پزشکی، وظیفه عظیم تامین سلامت افراد را بر عهده داریم و هر کس اعم از کارمند، پزشک و اهداکنندگان اعضا در این راه به ما کمک کند، جزو خانواده علوم پزشکی و سلامت است.
وی با بیان اینکه تلاشها برای تحقق هدف بزرگ زنده نگه داشتن انسانهای نیازمند به اهدای عضو و دادن شادابی به نیازمندان است، گفت: جهان به خاطر انرژی مثبت و انسانهای خوب باقی مانده است و اگر جهان را در آیینه انسانهایی که به دیگران زندگی میبخشند، ببینیم، این جهان ارزش بقا دارد.
وی در ادامه بیان کرد: سالها برای راه اندازی بخش پیوند تلاش کردیم و از تمامی افراد گمنام و بنام که ما را در این راه یاری و مسیر را هموار کردند، قدردانی میکنیم.
صومی گفت: جان تمامی انسانها در جامعه پزشکی ارزشمند بوده و تیم درمان برای نجات بیماران و بازگرداندن او به زندگی از تلاش فراوان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در جامعه باید به بهداشت توجه شود تا با هزینه کم افراد را نجات دهیم، هر چند بسیاری از افراد گلایه میکنند که هزینه زیادی برای پیوند میکنید، اما نجات جان انسانها برای ما اهمیت دارد.
در مراسم بزرگداشت روز ملی اهدای عضو، دکتر پورفتحی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: آگهی فروش کلیه را کمتر میبینیم و تلاش میکنیم تا این کار تا پایان سال جاری به صفر برسد.دکتر حجت پورفتحی با بیان این مطلب اظهار کرد: تلاش میکنیم تا با اقتصاد مقاومتی پیش برویم، از این رو این مراسم را بدون هیچ تشریفاتی برگزار کردیم تا هزینه آن را به هموطنانان سیل زده اختصاص دهیم.
وی در ادامه گفت: با گسترش خدمات اصلی پیوند، بخشی بسیار مجهز به کمک خیران افتتاح شد و توانستیم از سال قبل، پیوند قلب و کبد را هم راه اندازی کنیم.
پورفتحی عنوان کرد: با توجه به تعداد جمعیت آذربایجان شرقی که قریب به سه میلیون و 800 هزار نفرار است، هر سال 100 نفر دچار مرگ مغزی میشوند.
وی اضافه کرد: تمامی اعمال پیوند چه برای دهنده و گیرنده رایگان است و برای ترویج فرهنگ اهدا باید مردم و رسانهها نیز کمک کنند. وی در پایان از تلاش برای راه اندازی بخش پیوند ریه در آینده خبر داد.
گفتنی است، در پایان این مراسم از خانوادههای اهدا کنندگان، کادر پیوند متشکل از اساتید، پزشکان، پیراپزشکان و جراحان تقدیر شد.
آلبوم تصاویر دومین همایش پروانگی در دانشگاه علوم پزشکی